Liverpool Res - Everton Res 2-3

Brouwer og Bruna ga Liverpool ledelsen 2-0, men scoringer av Vaughan (2) og Molyneux sørget for at gjestene tok alle poengene på Halliwell Jones Stadium.

Liverpool Reserves: Dean Bouzanis, Stephen Darby [kaptein], Emiliano Insua, Mikel San Jose Dominguez, Ronald Huth, Damien Plessis, Francisco Duran, Jay Spearing, Jordy Brouwer, Daniel Pacheco, Gerardo Bruna (Ryan Flynn, 78').

Ubenyttede innbyttere: Peter Gulacsi, Steven Irwin, Daniel Ayala, Martin Kelly.

Everton Reserves: Carlo Nash, John Irving, Lee Molyneux, Moses Barnett, James McCarten, Daniel Gosling, John Paul Kissock, James Wallace, James Vaughan, Victor Anichebe (Kieran Agard, 84'), Jose Baxter (Hope Akpan, 62').

Ubenyttede innbyttere: Cory Sinnot, Iain Turner, Scott Spencer.

Det striregner i Warrington.

1.OMGANG

1.min: Francisco Durán begynner kampen på venstre kant, mens Bruna tar plass på motsatt side. Plessis og Spearing sentralt på midtbanen.

6.min: Insúa kommer ned til dødlinja på venstre. Spiller 45 grader tilbake, men avslutningen havner et stykke utenfor på venstre side av Evertons mål.

9.min: Innlegg fra Durán på høyre. Litt for høy ball for Darby. Barnett header ut til corner.

10.min: Ny corner. Brouwer avslutter utenfor.

14.min: Darby takler Kissock hardt bakfra ved midtstreken. Dommeren gir kampen første gule kort.

15.min: Spearing gjenvinner ballen på cirka 22 meter. Skyter over mål.

17.min: Plessis takler Kissock bakfra et godt stykke inn på Liverpools banehalvdel. Dommeren gir imidlertid gult kort for filming.

18.min: Vaughan klipper ned San Jose på midtlinjen.

21.min: Vaughan vinner duell med Huth. Baxter kommer igjennom. Skyer utenfor fra seksten meter.

24.min: Anichebe får lagt inn fra venstre. Vaughan umarkert i feltet, men bommer på ballen. Baxter treffer dårlig på avslutningen.

25.min: Irving forsøker seg med en sklitakling på Insua. Takler litt høyt og sent.

28.min: Vaughan på vei igjennom, men San Jose takler. Ren inngripen ifølge dommeren.

30.min: Brouwer med stikker til Spearing. Molyneux takler på ball, men dommeren gir frispark på 20 meter. Frisparket fra Bruna går rett i muren.

38.min: Frispark Everton. Plessis får klarert til corner.

39.min:Wallace hopper inn med knottene først. Plessis blir liggende nede. Får behandling, men snart i spill i gjen.

40.min: Klarering rett i beina på Bruna. Men spanjolen klarer ikke å komme til avslutning med tre blå tett på.

43.min: Insua spiller frem Pacheco. Pacheco innenfor seksten, men får ikke bestemt seg. Blir taklet.

44.min: Anichebe spiller gjennom Vaughan. Bouzanis kommer ut, men Huth klarer til corner.

PAUSE

Pauserapport: En sjansefattig kamp der dommeren har kommet i fokus med utdeling av fem gule kort. Keeperne har ikke behøvd å gjøre en eneste redning. Liverpool har vært det førende laget og hatt et lite overtak under vanskelige spilleforhold i Warrington. Angrepspillet preges av for mange ballberøringer. Hjemmelaget har kommet frem et par ganger på venstresiden ved Insua og Pacheco, men sluttproduktet har vært for dårlig. De rødes midtbane prøver også med stikkere gjennom i midten, men disse har som oftest blitt brutt av Evertons forsvarere. Beste sjansen kom da Spearing skjøt over fra 20 meter. San Jose og Ronald Huth har hatt bra kontroll på Evertons "erfarne" angripere Anichebe og Vaughan.  Liverpools beste i de første 45 minuttene har kanskje vært Francisco Duran som gjør sin første start etter kneskade. Han har slått noen flotte pasninger.

2.OMGANG

46.min: Durán får slått 45 grader tilbake. Brouwer treffer ikke ballen skikkelig på fem meter. Nash kan plukke opp ballen.

47.min: Vaughan header ballen i mål fra et frisparksinnlegg. Dean Bouzanis på halvdistanse. Scoringen annullert for offside.

49.min: Bruna til Pacheco. Pacheco vender opp innen for sekstenmeteren, men skuddet langt utenfor.

52.min: Plessis skyter håpløst fra midt på Evertons banehalvdel.

53.minBROUWER: Bruna fører ball. Spearing kommer på løp. Bruna spiller Spearing igjennom. Spearing avslutter . Nash gir retur. Brouwer påpasselig frempå og setter ballen i mål fra tre meter.

56.min: Insua legger inn. Bruna header løst rett på keeper.

62.min: Hope Akpan for Jose Baxter.

63.min: Anichebe på vei igjennom. Huth takler strålende innenfor sekstenmeteren.

65.min: Duran til Brouwer. Brouwer kommer til dødlinja. Får slått inn. Bruna avslutter i stolpen.

66.min BRUNA: Frispark fra høyre langt ute på siden, nesten ved sidelinjen. Bruna skrur ballen nydelig i mål høyt opp i nærmeste hjørne.

69.min VAUGHAN: Corner til Everton. Liverpool får ikke klarert. Ballen havner på sekstenmeteren før ballen kommer til innbytter Hope Akpan. Han slår inn fra elleve meter. Vaughan stupheader ballen i mål.

71.min: Huth takler Anichebe på kanten av sekstenmeteren.

72.minMOLYNEUX: Molyneux gjør som Bruna. Han skrur ballen i mål, men i lengste hjørnet.

73.min: Corner til Liverpool. Huth header på mål. Ballen reddes på streken.

74.min: Corner til Everton. McCarten header like over.

75.min: Anichebe spiller gjennom Vaughan. Avslutningen reddes av Bouzanis.

77.min: Insua dribler seg inn i sekstenmeteren. Får lagt inn, men det ebber ut uten farlig avslutning.

78.min: Flynn for Bruna.

79.min: Innlegg. Nash får bokset ut. Plessis skyter, men ballen skifter retning og går til corner.

81.minVAUGHAN: Anichebe spiller igjennom Vaughan. Huth klarer ikke å følge. Bouzanis for treg ut fra streken. Vaughan kan løfte over australieren og i mål.

84.min: Kieran Agard for Victor Anichebe.

87.min: Molyneux går for hardt inn i Huth. Midtstopperen blir liggende.

89.min: Akpan går hardt og for sent inn i Plessis.

Tilleggstid: 6 minutter.

90+3.min: Spearings avslutning fra 13 meter blir blokkert.

90+4: Pacheco tråkler seg frem i sekstenmeteren, men avslutningen blir reddet av Nash.

90+4: Brouwer får ikke headet hardt nok.

90+5: Nash får gult kort for å ta seg for god tid ved målspark.

SLUTT

Etter en sjansefattig første omgang eksploderte det etter pause. Liverpool var det førende laget og tok oppskriftsmessig ledelsen 1-0 etter 53 minutter. Deretter økte Gerardo Bruna til 2-0 på et praktfullt frispark. Da så hjemmelaget ut til å gå mot en sikker seier. Men tre minutter senere var reduseringen et faktum. Bortelaget fikk blod på tann. Et nydelig frisparksmål fra Molyneux, og det sto likt i målprotokollen. Sannelig så scoret også Everton vinnermålet. Liverpool spilte bedre i andre omgang, men på uforklarig vis klarte Everton å snu kampen. De siste 20 minuttene kan Gary Ablett ikke være fornøyd med. Da sviktet forsvarsspillet. Det så ut som tapsrekken var på vei til å ta slutt, men de røde står nå altså med tre strake tap. Ingen Liverpool-spillere utmerket seg særlig mer enn andre, men Francisco Duran var kanskje spilleren som leverte den jevneste opptreden totalt sett. Dani Pacheco viste glimt av god ballbehandling.