Liverpool res - Hull res 0-0

Liverpools reservelag sliter med å finne formen, og klarte bare 0-0 mot bunnlaget Hull på hjemmebane i kveld. Jay Spearing misbrukte en kjempesjanse på overtid.

Liverpool: : Dean Bouzanis, Stephen Darby (kaptein), Mikel San Jose, Martin Kelly, Emiliano Insua, Daniel Pacheco, Damien Plessis, Jay Spearing, Vincent Weijl (Jordy Brouwer 75), Gerardo Bruna, Krisztian Nemeth (Andras Simon 68).
Reserver: Martin Hansen, Daniel Ayala, Ronald Huth.

Hull City: Woodhead, S.Gardner, Lamplough, Plummer, Hanley, Devitt, McNamara, Featherstone, Atkinson, Kendall, Law (Bennett 57).

Kveldens overraskelse er ifølge Steve Hunter hos LFC TV at Daniel Pacheco skal spille ute på høyreflanken. Gerardo Bruna skal spille rett bak spydspissen Krisztian Nemeth.

Årets siste reservelagskamp, når bunnlaget Hull City gjester Halliwell Jones Stadium. Gjestene stiller med et meget ungt lag, i praksis et juniorlag.

1.min: Venstreving Vincent Weijl går ned for telling og må ha behandling når han får en smell i ansiktet allerede etter 20 sekunders spill. Han kan imidlertid fortsette kampen.

11.min:  Krisztian Nemeth skjærer inn fra venstre, fører ball helt til han når femmeterhjørnet, og avslutter med et lavt skudd som går like utenfor høyre stolpe.

13.min:  Kendall kommer seg forbi Darby, og avslutter med et skudd over mål fra skrått hold.

14.min: Daniel Pacheco slår et frispark fra god posisjon, men får for mye luft under ballen og keeper fanger lett.

14.min:  Stephen Darby får gult kort for å ha kommet i veien når Hulls keeper skulle foreta et utspill. Strengt idømt.

15.min: Hull kontrer, og roper på straffespark. Reprisen viser at dommeren gjorde riktig når han valgte å ikke blåse.

17.min: Vincent Weijl vinner en corner, men Pachecos hjørnespark blir klarert.

19.min: Weijl er aktiv ute på vingen, men denne gangen er adressen på innlegget elendig og ballen havner oppe på tribunen bak mål.

21.min: Insua legger inn til Bruna dypt inne i feltet. Han drar seg fri, men går over ende mellom to forsvarere. Spanjolen vil ha straffespark, men får det ikke.

23.min: Bouzanis fanger et skummelt innlegg fra høyre.

25.min: San Jose er nær ved å gjøre selvmål på et innlegg fra venstre. Heldigvis står Bouzanis akkurat der ballen kommer.

27.min: En flott langpasning blir slått i bakrom. Nemeth er på løp, men Hulls keeper er påpasselig ute og klarerer.

31.min:  Hull er utrolig nær ved å ta ledelsen når et frispark fra høyre blir headet ned i feltet, og deretter satt like over mål fra kloss hold av Nicky McNamara. Kampens klart største sjanse så langt.

35.min: Jamie Devitt fyrer løs på et frispark fra 25 meter for gjestene, men får ikke rent treff på ballen. Lærkula triller ufarlig tilside for muren og også tilside for mål.

40.min: Stephen Darby får satt inn en takling i siste liten og hindrer gjestene i å bryte gjennom Liverpools forsvar.

42.min:  Krisztian Nemeth må ha behandling etter å ha fått en smell i ankelen.

44.min: En god takling av Jay Spearing bryter et Hull-angrep.

45.min: 1 minutt er lagt til i første omgang.

Pauserapport: Gary Abletts mannskap har slitt med å få festet grep på et ungt Hull-lag i første omgang. Gjestene var nærmest å ta ledelsen på en kjempesjanse som ble satt like over mål fra kloss hold etter en drøy halvtimes spill. Liverpool har egentlig bare hatt en farlig sjanse, og det var da Krisztian Nemeth gjorde alt på egen hånd tidlig i omgangen. Han fikk fatt i lærkula ute på venstrekanten, skar inn i feltet, men avsluttet med et lavt skudd som gikk en drøy meter utenfor. Banespillet har vært jevnt fordelt, så målløst ved pause er rettferdig nok.

46.min: Bruna og Nemeth sparker i gang andre omgang.

47.min: Bruna slår et farlig frispark inn fra høyre. Kaos i Hull-feltet, men dommeren har blåst.

49.min: Hull med et skudd fra distanse. Går en meter tilside for Liverpools mål.

50.min:  Bruna får en smell i bakhodet i en hodeduell, og holder seg til hodet.

52.min: McNamara kommer seg inn i Liverpool-feltet, men treffer ikke rent på ballen når han skal avslutte fra 13-14 meter. Ballen triller ufarlig utenfor etter avslutningen fra god posisjon.

53.min: Liverpool kontrer og får lagt inn fra venstre. Hull klarerer.

53.min: Bruna med en svak pasning når han skal spille fri Nemeth på løp.

54.min: Bouzanis utenfor sekstenmeteren nede ved hjørnetflagget og klarerer et gjennomspill til innkast.

55.min: McNamara går overende i Liverpool-feltet, men dommer gjør det rette når han unnlater å blåse.

57.min:  Hull gjør et bytte. James Bennett inn for Bill Law.

59.min: Nok en gang slår Bruna et frispark fra god posisjon inn til keeper.

62.min: Liverpool må gi en corner når Kendall er nær ved å komme seg rundt på høyrekanten. Liverpool får frispark inne i feltet på hjørnesparket.

63.min: San Jose må gi en ny corner, på motsatt side. Denne gang får Hull avsluttet. Ny corner. Denne gang fra høyre.

64.min:  Fullstendig kaos i Liverpool-feltet på et innlegg fra venstre. Et skudd ser ut til å gå i nettmaskene, men en Hull-spiller står i veien. Kjempesjanse til gjestene, og Liverpool er heldige som unngår baklengs.

67.min: Hull sløser bort et frispark i god posisjon, etter en hands.

67.min: Pacheco nær ved å spille igjennom Nemeth.

68.min: Spearing prøver å skru ballen i langhjørnet fra drøye 16 meter, men Hull-keeper Woodhead redder.

68.min:  Liverpool gjør sitt første bytte. Andras Simon erstatter landsmannen Krisztian Nemeth. Nemeth går rett i garderoben sammen med klubblegen. Mulig at ungareren har fått seg en ny smell.

71.min: Liverpool spiller for øyeblikket med ti mann. Bruna er ute på sidelinja og skifter fotballstøvler!

72.min: Hull må gi corner på et Insua-innlegg fra venstre. San Jose får en halvsjanse, men Hull får klarert.

73.min: Hull kontrer, men blir avvinket for offside.

74.min:  Weijl får seg en smell når han blir taklet, og vrir seg i smerte. Kommer seg opp igjen.

75.min:  Jordy Brouwer erstatter Vincent Weijl. Brouwer går inn på topp, mens Bruna trekkes ned på venstrekanten.

78.min: Bouzanis fanger enkelt et frispark som blir slått høyt inn i feltet, men utspillet hans er svakt og går ut over sidelinja.

80.min:  Liverpools største sjanse i kampen når Daniel Pacheco drar seg fri og avslutter med et lavt skudd fra 14 meter. Hull-keeper Woodhead får med nød og neppe dyttet ballen såvidt utenfor høyre stolperot.

82.min: Pacheco med et godt innlegg fra høyre. Keeper må bokse, og Spearing lager frispark på andreballen.

84.min:  San Jose pådrar seg gult kort etter å ha kommet for sent inn i en takling. Liverpool er heldige med at dommeren blåser, da Hull blir snytt for en glimrende mulighet ved at pipeblåseren unnlater å bruke fordelsparagrafen.

86.min: Hulls Ryan Kendall med en farlig volley fra drøye 16 meter som fyker 4-5 meter til side for Liverpools mål.

89.min:  Hulls Nicky McNamara får gult kort, etter en ettersleng mot Plessis.

90.min: To minutter med tilleggstid.

91.min:  Kjempesjanse til Liverpool, når Jordy Brouwer elegant spiller fri Jay Spearing. Scouseren kommer alene med keeper, men skuddet fra 12-13 meter treffer utsiden av høyre stolpe. Liverpools største sjanse i kampen, og en utmerket mulighet til å ta alle tre poengene gikk fløyten.

Sluttrapport: En ny begredelig forestilling av Liverpools reservelag. Bunnlaget Hull stilte med et meget ungt mannskap, men var fullt på høyde med vertene gjennom hele kampen. Lagene hadde to store muligheter hver, og slik sett var uavgjort et rettferdig resultat. Men Jay Spearing hadde en gylden mulighet til å avgjøre alt til vertenes fordel ett minutt på overtid. Alene med keeper satte han imidlertid ballen i stolpen og ut.