Liverpool Res - Manch City Res 1-2

Fjerde strake ligatap for Gary Abletts mannskap. City tok ledelsen etter ni minutter. El Zhar utlignet i det 43.minutt etter en flott enkelt prestasjon. Benjani scoret vinnermålet minuttet senere.

Liverpool: Péter Gulácsi, Stephen Darby, Emiliano Insua, Daniel Ayala (Mikel San José, 71'), Ronald Huth, Damien Plessis, Nabil El Zhar, Jay Spearing (Vincent Weijl, 71'), Jordy Brouwer, Daniel Pacheco (András Simon, 81), Gerardo Bruna.
Ubenyttede reserver: Dean Bouzanis, Steven Irwin.

Manchester City: Tobias Johansen, Shaleum Logan, Michael Ball (Sam Williamson, 46'), Ben Mee, Clayton McDonald, Adam Clayton, Vladimir Weiss, Paul Marshall, Darius Vassell (Ian Daly, 46'), Benjani (James Poole, 46'), Donal McDermott.
Ubenyttede reserver: Greg Hartley, Scott Kay.

1.OMGANG

1.min: Frispark fra 22 meter. Bruna skyter i muren.

4.min: Forsøk på gjennomspill mot Benjani. Gulácsi agerer sweeper. Får klarert.

5.min: Kort corner fra City. Benjani header utenfor på innlegget.

9.min MARSHALL: Innlegg fra Benjani. Huth får ikke klarert. Ballen havner hos Marshall på 12 meter. Han setter ballen i mål nede ved høyre stolperot. Gulácsi strekker seg, men rekker ikke frem.

11.min: Plessis blir taklet stygt. Liverpool får frispark på 22 meter. Skuddet går til corner.

20.min: Pacheco forsøker å spille gjennom El Zhar. Keeper kommer ut og plukker ballen foran bena til marokkaneren.

27.min: Frispark City. Gulácsi plukker sikkert.

29.min: Clayton gult kort for tøff takling mot Pacheco.

34.min: Pachecos sliktakling mislykkes. Dommeren belønner ham med gult kort.

36.min: For sen takling fra Darby.

39.min: El Zhar med ball til Brouwer. Alene med keeper. Keeper takler Brouwer like utenfor 16-meteren. Liverpools beste sjanse.

43.min EL ZHAR: El Zhar gjør alt selv. Avanserer langt før han avslutter i hjørnet fra like innenfor 16-meteren. Citys keeper sjanseløs.

44.min BENJANI: Gjennomspill mot Benjani. Huth takler ballen i Benjani. Gulácsi må gi retur. Benjani setter returen i åpent mål.

PAUSE

Pauserapport: City tok ledelsen etter ni minutter. deretter har det vært nokså hendelsfattig. Det meste av spilet har foregått mellom sekstenmeterne. kampen livnet til mot slutten. El Zhar utligner etter en flott enkeltmannsprestasjon. City utligner allerede minuttet senere. De røde hadde brukbar kontroll på Citys rutinerte spisspar Benjani og Vassell, unntatt ved 1-2.

2.OMGANG

46.min:Manchester City gjør tre bytter i pausen. Ut Ball, Vassell og Benjani. Inn James Poole, Sam Williamson og Ian Daly.

53.min: Pacheco prøver å utfordre Clayton innenfor 16-meteren, men en fysisk sterkere Clayton får Pacheco utover dødlinjen.

56.min: McDermott legger inn. Poole bommer på ballen. Ballen havner til slutt ute på 20 meter. Logan fyrer løs. Gulácsi må slå til corner. City-spiller header utenfor på den påfølgende corneren.

60.min: Bruna fyrer løs fra langt hold. Ballen går høyt og til side for mål.

61.min: Darby på sololøp fra midtstreken til få meter utenfor 16-meteren. Der blir kapteinen felt. Spearing fyrer frisparket over mål.

65.min: Williamson lemper ballen inn i feltet. Mee får heade fritt ned. Nr.14 avslutter utenfor.

67.min: Gulácsi plukker enkelt et innlegg.

69.min: Huth spiller en lang ball til Brouwer. brouwer bryster ned. Løper mot blank goal. keeper avverger til corner.

71.min: Dobbeltbytte. Mikel San José for Ayala. Vincent Weijl for Spearing.

73.min: City-corner klareres. Williamson skyter høyt over fra 20 meter.

76.min: Weijl spiller venstrekant, mens Bruna har fått en rolle offensivt, sentralt på midtbanen.

81.min: András Simon for Pacheco.

86.min: McDermott legger inn. Poole avslutter uforhindret fra fem meter. Ballen går over mål.

87.min: Gult kort til McDonald.

87.min: Huth header i nettveggen etter innlegg fra Bruna.

89.min: El Zhar går hardt i ryggen på en City-spiller. Får tilsnakk av dommeren.

Tilleggstid: 3 minutter.

93.min: Huth mister ballen. Poole kan avansere over hele Liverpools banehalvdel. Gulácsi får slått ballen til corner.

SLUTT

Sluttraport:
Liverpools fjerde strake ligatap. Ikke særlig godt spill av Liverpool verken før eller etter pause. Heller ikke bortelaget imponerte, men var noe bedre i avslutningsfasen. Dårlig fotballkamp. Jordy Brouwer hadde en kjempemulighet til å utligne, men skuddet ble reddet av av Citys keeper. Manchester City kunne drept kampen ved et par anledninger mot slutten. Bidraget fra kantene er ikke bra nok. Et par stygge feil defensivt. Gary Ablett har en stor jobb med å få fart på forrige sesongs reservelagsmester.