Liverpool trolig til Norge

Det ligger an til at Liverpool vil spille på norsk jord for første gang i dette århundret, og skape stor fotballfest, mot slutten av årets pre-season.

Liverpool.no har vært i kontakt med seriøse kilder som alle bekrefter at det ligger godt an til de røde spiller en av sine pre-season kamper i begynnelsen av august på norsk jord.

- Det ser bra ut, og vi har i hvert fall ikke vært så nærme siden 1999 med å få til en slik kamp, understreker en av de som eventuelt vil stå bak arrangementet.

- Trolig vil vi kunne bekrefte eller avkrefte dette i løpet av de nærmeste par ukene.

De røde synes å ha gått bort fra tidligere planer om en lang reise til Østen, da Rafael Benitez er skeptisk til et slikt opphold i en sommer som vil bli preget av et EM-sluttspill. Liverpool vil som vanlig gjennomføre en treningsleir i Sveits, med tilhørende treningskamper, og det er også snakk om en kamp mot Villarreal mot slutten av juli.

Liverpool skal spille 3.kvalifiseringsrunde i Champions League 12. eller 13. august, og mellom der og kampen mot Villarreal er det altså en stor sjanse for at man tar turen til Norge.

Vi håper etter hvert å kunne komme tilbake til motstander, sted og tidspunkt.