Liverpool u18 v Arsenal u18 1-0

Liverpool har slått ut Arsenal etter en sterk ettmålsseier på Anfield. Sunderland venter i neste runde, 13. februar.

Liverpools u18-lag har vunnet FA youth cup de to siste sesongene, og kan bli historiske om de vinner også i år. Neste hinder på veien er imidlertid Arsenal, som har investert stort i sitt lag. Vi vil følge kampen og rapportere om de viktigste hendelsene. Avspark er klokken 20.00, norsk tid.

Liverpools lag:
Bouzanis; Irwin, Kelly, Kennedy, MacKay-Steven; Amoo, Highdale, Ajdarevic, Kacaniklic; Eccleston, Pourie.

Benk: O'Connor, Hansen, Collins, Scott, Awang.

Arsenals lag:
Szczensy; Ogogo, Hoyte, Rodgers, Steer; Barazite, Randall, Gibbs, Dunne; Watt, Sunu.

Benk: Shea, Nordtveit, Bartley, Cruise, Emmanuel-Thomas.

Første omgang:

Mål! 1-0, Steven Irwins avslutning går via en uheldig Arsenalspiller og i mål etter godt forspill av Martin Kelly, da drøyt 25 minutter er spilt på Anfield.

Pause:
I en jevnspilt førsteomgang har Liverpool skapt de farligste sjansene. Blant annet har en god mulighet blitt reddet på strek, i tillegg til målet de røde scoret. Arsenal ser imidlertid ikke ufarlige ut, men konsentrert forsvarsspill av blant annet Kelly og Kennedy har sørget for at de røde har holdt tett.

Andre omgang:

Arsenals høyreving James Dunne får sitt andre gule kort for dagen, og vises av banen etter et par kyniske inngripner. Dette kommer i en periode hvor Arsenal har presset på, mens Liverpool har vært farlig på kontringer. 85 minutter passeres i skrivende stund, og dette ser ut til å gå veien for hjemmelaget...

Slutt!

Liverpools unggutter vant fortjent etter at de kjempet tappert hele kampen igjennom. Det kunne ha blitt 2-0 helt på slutten, da Amoo sprang hele banen med ballen etter at keeper hadde blitt med opp på Arsenals siste corner, men ble felt. I stedet for å gi straffe, valgte dagens dommer å blåse av kampen, og Liverpool kan glede seg til neste runde, 13. februar. Da venter Sunderland.