Liverpool vil øke bud for Barry

Ifølge Tony Barrett hos Liverpool Echo vil de røde snart kommet med et nytt tilbud på Gareth Barry, samtidig som Xabi Alonso nærmer seg Juventus.

Gareth Barry har for første gang kommet med signaler om at han ønsker seg til Anfield, mens representanter for Xabi Alonso skal være nære ved å bli enige om de personlige betingelsene med Juventus. Dermed nærmer det seg for overgangene som vil gi Liverpool en ny sentral midtbanespiller, samtidig som det vil bli finansiert ved at en etablert og populær spiller forlater klubben.

Ifølge Liverpool Echo ønsker Rafael Benitez og Liverpool nå å forsere disse avtalene, slik at det hele kan være på plass i løpet av de nærmeste dagene.

Aston Villa har tidligere blankt avslått et tilbud £10M, hvor man også hadde mulighet til å ta spillere fra Anfield som en del av overgangen, men et forbedret tilbud alliert med en spiller som åpenbart ønsker å prøve seg i Champions League, gjør at Liverpool tror man snart vil få i stand en avtale med de fra Villa Park.

En tilsynelatende noe motvillig Xabi Alonso skal være nære ved å komme fram til en 5-årig avtale med Juventus, og at det bare er igjen for klubbene å bli enige. Liverpool skal ha sagt nei til et tilbud på £12M og prisen ender trolig opp et sted mellom der og £16M som de røde har som prislapp.

Det er tydelig at Rafa vurderer Gareth Barry som en spiller han heller ønsker sentralt på midtbanen enn Xabi Alonso til neste sesong, og at han ønsker dette byttet uten at man behøver å betale noe i mellom.