Liverpool.no nede i 14 timer

På grunn av et kabelbrudd i Bergen var liverpool.no dessverre ute av drift fra ca. kl 19.00 i går kveld til ca kl. 09.00 i dag.

Et kabelbrudd i Bergen satte dessverre liverpool.no ut av spill i går kveld. Dette skjedde rundt klokken 19.00, en drøy halvtime før Robbie Keane ble offisielt klar som Liverpool-spiller! Like før klokken 21.00 var kabelen reparert, og redaksjonen var i stand til å publisere et par saker om Keane-overgangen.

Kabelbruddet hadde imidlertid også medført problemer hos Telenor, så selv om vi i redaksjonen nå fikk publisert våre saker, så var liverpool.no fortsatt ute av drift, slik at våre brukere ikke fikk lest sakene. Telenor fikk først rettet feilen hos seg like etter klokken 09.00 i dag.

Liverpool.no beklager det inntrufne, og nedetiden på 14 timer, men vi håper på forståelse for at dette skyldtes problemer som lå utenfor vår kontroll.

Det er selvsagt meget irriterende for oss i redaksjonen at slikt inntreffer på en kveld hvor vi trolig ville ha satt trafikkrekord for sommeren - like før Liverpools nest dyreste kjøp gjennom tidene blir offentliggjort - men nå får vi bare alle glede oss over at Robbie Keane er spilleklar for sin favorittklubb.

Følgende tre saker har blitt publisert mens liverpool.no var nede:
Keane klar for Liverpool
Spurs trekker klagen
Ajdarevic ønsker førstelagsfotball