LJMU hedrer Gerrard

Universitetet i Liverpool, Liverpool John Moores University, hedrer Steven Gerrard. På fredag vil Liverpool-kapteinen motta universitetets Honorary Fellowship.

Steven Gerrard skal æres av Liverpool John Moores University (LJMU) for sine bidrag til fotballsporten på Merseyside. Han vil motta et såkalt Honorary Fellowship under en seremoni i Liverpools anglikanske katedral kommende fredag.

- Steven personifiserer universitetets filosofi, som lyder "Drømme, Planlegge, Oppnå", uttaler professor Michael Brown ved LJMU til Liverpoolfc.tv.

- Som ung gutt utmerket han seg innen sporten han elsket, og sørget for at hans talent ble oppdaget ved å ta vare på de mulighetene som bød seg, og gjennom å stå på for å nå sine mål. Som en følge av dette har han blitt en av de beste sportsmennene i landet, kanskje i verden, med et meget godt rykte både på og utenfor banen.

- Som en prominent sportsmann og bysbarn, er det passende at LJMU gjøre ære på Steven med et Honorary Fellowship. Det gleder oss å kunne ønske ham velkommen til universitetsfamilien.

Gerrard selv er ikke så rent lite stolt over hederen han blir til del.

- Jeg er veldig stolt over å bli innlemmet i Liverpool John Moores University på denne måten. LJMU har gjort så mye for denne byen og folket i Liverpool, og universitetet har også bidratt til at fotball som vitenskap blir tatt på alvor. Det er en ære å bli verdsatt på denne måten.