Lucas drømmer om Wembley

Lucas Leiva ble første brasilianer som har scoret for Liverpool da han utlignet mot Havant and Waterlooville, men innrømmer at man fikk en skikkelig skjennepreken av Rafa i pausen.

Lucas var en av de få som kunne få noe som helst kreditt etter førsteomgangen mot Havant and Waterlooville, da amatørene scoret to ganger foran The Kop. Et glimrende langskudd fra 21-åringen hadde imidlertid utlignet til 1-1, og nå håper han på mer spilletid og suksess i FA-Cupen.

- I første omgang spilte vi ikke så bra, men etter pause var vi mye bedre og nå må vi bare forberede oss for neste kamp, sier Lucas til Liverpool Echo.

- Vi visste at kun seier var akseptabelt mot et lag som var fem divisjoner under oss, men de jobbet virkelig hardt. Vi prøvde å spille bra, men gjorde to feil som førte til to baklengs.

- Rafa brukte sterke ord til oss pausen og sa at vi måtte forbedre oss etter at vi hadde sluppet inn lette mål, og jeg synes vil ble bedre.

- Jeg har prøvd å score mitt første mål, slik at det var godt å kunne lykkes. Det var litt morsomt, siden jeg på skuddtreningen på fredag scoret flere mål og spillerne sa at jeg kom til å score dagen etter. De ble sannspådde.

- Det var et vakkert øyeblikk for meg og jeg vil gjerne dedikere målet til min familie, som alltid har støttet meg.

- Det var også spesielt å bli den første brasilianer som har scoret for Liverpool.

- Jeg har ikke fått spille så mye, men jeg jobber hardt og forhåpentligvis vil jeg få flere sjanser.

- FA-Cupen er berømt i Brasil, og vi vil prøve å vinne siden det er en viktig turnering. Jeg så Liverpool spille i FA-Cupen da jeg var hjemme i Brasil og en følte at det alltid var noe spesielt.

- Jeg har aldri spilt på Wembley, og jeg håper at vi kan komme dit denne sesongen.

Trekning av 5.runde blir foretatt kl 14.30 senere i dag.