Lucas skadet på trening

En kollisjon mellom Steven Gerrard og Lucas Leiva gorde at sistnevnte måtte få behandling i etterkant. Nesten toppet Blackburn fikk juling av reservelaget til Man Utd.

Smell i skulderen
Daily Telegraph kan dokumentere med bilde at Steven Gerrard og Lucas på trening braste sammen i en duell og at brasilianeren gikk i bakken så det sang. Spillet stoppet opp mens det medisinske støtteapparatet tok hånd om Lucas Leiva og hjalp ham til behandlingsrommet. Vi forventer å kunne høre mer om smellen i morgen.

Blackburn med sju fra start
Liverpools motstander førstkommende lørdag, Blackburn, startet med sju av spillerne fra siste ligakamp mot Portsmouth da man i kveld tapte 5-3 mot Manchester United. United startet på sin side med en mann fra siste ligakamp, den unge høyrebacken Rafael. Blackburn begynte i tillegg med Matt Derbyshire, som ble byttet inn sist helg, og satte inn Benni McCarthy i pausen. Når man i tillegg hadde Martin Olsson tilbake fra suspensjon og Samba var syk, var det i praksis førstelaget som Paul Ince benyttet på Old Trafford. Carlos Tevez ble dagens mann med fire scoringer bak Paul Robinson i målet hos gjestene. Derbyshire og McCarthy (2) scoret for Blackburn.