Lucas tilbake i viktig rolle?

Rafael Benitez vurderer om han skal skifte system foran kveldens avgjørende kamp mot Inter. Liverpool sier de vil angripe, Inter tror på kontringspill. Ledige turer til Liverpool - Blackburn.

Sliten Lucas vrakes?
Xabi Alonso er blitt igjen på Merseyside da 26-åringen venter at hans partner skal føde parets førstefødte. Det naturlige for Rafa Benitez vil være å sette inn Lucas, og dermed bruke både samme formasjon og mannskap som man startet med i hjemmekampen for tre uker siden. Rafa sa imidlertid etter kampen mot Newcastle på lørdag at han synes den unge brasilianeren hadde virket sliten mot slutten av kampen. Etter pressekonferansen i går kveld antydet han at det kunne bli aktuelt å bruke Mascherano og Gerrard sentralt på midtbanen.

- Vi vurderer forskjellige muligheter ettersom det er spillere som ikke er tilgjengelige, uttalte Benitez.

- Vi vil analysere hvordan laget blir etter siste treningsøkt. Det kan være at vi forandrer på formasjonen, uten Xabi kan det være at vi forandrer på ting.

Steve Finnan spilte i hjemmekampen mot Inter og den engelske pressen tror Sami Hyypiä kommer inn for å spille sammen med Martin Skrtel i midtforsvaret, mens Jamie Carragher blir flyttet ut på høyrebacken.


Vil gå for scoring
Et mål på Giuseppe Meazza og hjemmelaget må score fire for å gå videre. Rafael Benitez har også bebudet at man er innstilt på å angripe i Milano, noe som blir understøttet av Alvaro Arbeloa. Rutinerte Javier Zanetti hos Inter tror imidlertid ikke noe på det, og forventer en motstander som vil sitte tilbake og prøve å kontre.

- Hvis vi scorer i Italia, er jeg sikker på at det er avgjort siden jeg kan ikke se for meg at Inter vil score fire i samme kamp, sier Arbeloa.

- Jeg er sikker på at Liverpool ikke vil ligge i forsvar på San Siro, da det vil være en feil som vil kunne koste oss avansement i Champions League.

- Hvis vi holder hodet kaldt i Milano skulle vi være i stand til å gå videre til neste runde. Normalt vil Inter prøve å legge press på oss fra første minutt, men Liverpool er erfarne nok til å håndtere en slik utfordring.

- 2-0 er et utmerket resultat fra den første kampen på Anfield. Det vil bli en annerledes kamp i Milano, men vi har fordelen og Inter må angripe. Vårt forsvarspill vil være nøkkelen.

- Det vil bli vanskelig for oss, slår Zanetti fast. - Vi vil imidlertid kjempe til siste slutt, siden vi tror vi kan greie å gå videre.

- Jeg tror Liverpool vil komme til Milano for å forsvare seg, og så satse på kontringer.


Liverpool - Blackburn
Sabra Sportsreiser har noen få pakker igjen til kampen mot Blackburn.

Vi kan tilby 2 netter + kampbilletter til: 3 700 NOK pr. person i dobbeltrom (enkeltromstillegg 820 NOK pr natt). Fly kommer i tillegg.

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss på mail: [email protected]