Lucas vil score mer

Liverpools brasilianske midtbanespiller ønsker å komme flittigere i målprotokollen denne sesongen. Gerrard og Pennant ventes å spille neste kamp, mens Finnan vil forbli på Merseyside.

- Det er alltid hyggelig å score et mål og det var en god scoring og en god seier for laget. Jeg er fornøyd med det.

Brasilianske Lucas smiler nesten alltid, og han hadde grunn til å smile etter at han gjorde det første målet mot Luzern og spilte en bra kamp mot sveitserne. Til Liverpool Echo forklarer han at han nå håper å score flere mål etter en første sesong hvor han kun en gang kom på scoringslista.

- Manageren har gitt meg mer frihet til å gå framover, noe som passer meg. Jeg synes min form blir bedre for hver dag nå, selv om det har vært en hard og slitsom pre-season.

- Jeg har tro på at jeg kan score flere mål. Forrige sesongen fikk jeg bare en fulltreffer, men i Brasil scoret jeg en hel del slik at jeg mener jeg også kan score mer for Liverpool.

Det forventes at Steven Gerrard og Jermaine Pennant spiller neste kamp mot Wisla Krakow. Gerrard skal ha vist tegn til tretthet etter siste dagers harde treningsøkter, mens Pennant fikk en smell mot Tranmere.

Echo skriver også at Steve Finnan nå vil bli værende på Merseyside under resten av førstelagets opphold i Sveits. Iren skal slite med en vond ankel, og ikke lår som tidligere rapportert, og får behandlinger på Melwood.