Mange falske billetter

Dessverre var det mange som ikke fulgte våre og Vålerengas oppfordring om å ikke kjøpe billetter på svartebørsen. VIF ønsker nå å komme i kontakt med dem som ble lurt.

Tirsdagens treningskamp på Ullevaal slo alle tidligere tilskuerrekorder. Kampen var dermed helt utsolgt, noe som åpnet for svartebørsvirksomhet.

Dessverre ble mange lurt, og dessverre merket ikke de fleste dette før de kom inn på stadion og oppdaget at det satt folk på plassen sin. Beklageligvis skannet ikke vaktene ved inngangene billettene. Etter det liverpool.no skjønner var det i mot instruksen fra Vålerenga - og det skapte en del uheldige situasjoner på forskjellige steder på banen.

En navngitt person skal ha kopiert opp flere "print-at-home" billetter og solgt for kr 1000,- per stk. Supporterklubben har videresendt navn og adresse til denne personen til Sjappa - som stod for billettsalget.

Før kampen gikk Supporterklubben ut og advarte mot å kjøpe denne type billetter på gata, da de er svært enkle å kopiere. Vålerenga formante også folk mot å kjøpe på svartebørsen. Likevel var det mange som tok en sjanse og fikk falske billetter.

VIF klarte likevel å hjelpe mange som hadde betalt i dyre dommer med å komme inn, men naturligvis klarte de ikke å hjelpe alle.

Som arrangør kan ikke VIF anmelde svartebørshaier fordi det er enkeltpersoner som har blitt lurt, ikke fotballklubben. De ønsker imidlertid å komme i kontakt med personer som handlet på svartebørsen og ikke kom inn på kampen. VIF kan være behjelpelig med å anmelde personer som blir identifisert for å stå bak den type virksomhet. Vennligst kontakt da: [email protected]. Husk å ta med mest mulig konkret info i mailen.