Mange usikre kort

Både Liverpool og Wigan har flere spillere som sliter med å bli spilleklare til morgendagens kamp. Babel kan rekke oppgjøret. Echo tror ikke Heskey er aktuell i januar. LFC må selge spillere.

Rafael Benitez har en rekke spillere på skadelisten foran morgendagens kamp mot Wigan, og situasjonen blir ikke bedre av at Javier Mascherano og Lucas Leiva kommer tilbake fra Sør-Amerika først sent i kveld.

Det er allerede klart at Fernando Torres, Martin Skrtel og Philip Degen ikke er aktuelle til kampen mo Wigan, og det er også usikkert med Ryan Babel, Fabio Aurelio og David N'Gog.

Ifølge Liverpool Echo skal også Rafael Benitez være bekymret for tilstanden til Javier Mascherano. 24-åringen pådro seg en skade på baksiden av leggen like etter at han kom tilbake fra forrige landskamp med Argentina, og ble da satt ut av spill i fjorten dager som følge av det. Benitez tror at den lange reisen fra Sør-Amerika bidro til skaden den gangen, og nå kommer altså spilleren sent tilbake etter en ny lang flyreise. Manageren vil utvilsomt ta det med i betraktningen når han skal komponere sitt lag i morgen.

Ifølge Echo har Ryan Babel en liten mulighet til å rekke morgendagens kamp, trass i ankelskaden han pådro seg i kampen mot Norge på Ullevaal.

Echo skriver ellers at Liverpool IKKE er i ferd med å hente Emile Heskey tilbake til klubben, trass i spekulasjoner omkring dette i ulike medier i dag.

- Liverpools manager beundrer Heskey, men kjøpet av Albert Riera medfører at manageren brukt mer penger enn han har til rådighet til spillerkjøp denne sesongen. Det er mer sannsynlig at spillere blir solgt enn kjøpt i januar, skriver Tony Barrett.

- Så dersom ikke klubbens eiere skyter inn penger til spillerkjøp er det små sjanser for at spillere kommer inn i januar. Selv på fri transfer, legger han til.

Nevnte Heskey er for øvrig tvilsom til morgendagens kamp. Det er også Wigans spisskomet Amr Zaki. Men begge de to angriperne kan bli skadefrie i tide, etter at de returnerte fra midtukens landskamper med småskader.

Duoen Maynor Figueroa og Wilson Palacios ankom Manchester fredag morgen etter å ha spilt for Honduras i midtuken. Wigan-manager Steve Bruce må også finne ut om Jason Koumas og Paul Scharner er i stand til å spille kampen før han tar ut sitt lag.