Maradona overtalte Mascherano

Javier Mascherano har takket ja til å bli Argentinas landslagskaptein. 24-åringen var skeptisk til å ta på seg ansvaret, men lot seg til slutt overtale. Hansen klar for EM-kvalik med Danmark U19.

Javier Mascherano har omsider takket ja til å bli ny landslagskaptein for Argentina under landslagssjef Diego Maradonas ledelse. Det uttalte den nye landslagssjefen til argentinske medier i dag.

- Jeg klarte å overtale ham, uttalte Maradona til Radio La Red etter at han returnerte fra sitt seks dager lange Europa-opphold hvor han besøkte de største landslagsprofilene.

- Jeg forklarte ham hva jeg synes om ham, og fortalte ham hva jeg mente han kan gi laget, la Maradona til.

- Vi forventer ikke at han skal fremstå som en ledertype med en gang. Det holder at han overfører det han gjør sentralt på banen til resten av laget. 

Mascherano skal først ha svart Maradona at han ikke følte seg moden nok til å ta på seg ansvaret det medfører å være kaptein for det argentinske landslaget. Men 24-åringen skal etter hvert ha latt seg overtale av en meget overbevisende Maradona.

Landslagsoppdrag for Hansen
Liverpools U18-målvakt Martin Hansen er tatt med i troppen til det danske U19-landslaget til EM-kvalifiseringskampene mot Georgia, Tsjekkia og Kypros i slutten av november. 18 danske drenge er plukket ut til kampene som spilles i tidsrommet 22.-27.november. De to beste lagene går videre til eliterunden på nyåret.

Kvalifiseringsrunden spilles på Kypros, hvor danskene møter Georgia den 22.november og Tsjekkia to dager senere, før man avslutter det hele med kamp mot vertsnasjonen den 27.november.