Marine AFC - Liverpool Res 1-0

Liverpools reservelag tapte 0-1 mot Marine i finalen av Liverpool Senior Cup. Scoring på straffe i det 84. minutt etter hands av Ronald Huth.

En straffescoring av Marines Peter Cuminsky i det 84.minutt senket Liverpools unge reservelag i gårsdagens finale i Liverpool Senior Cup på College Road. Hjemmelaget fikk straffesparket etter at Ronald Huth hadde handset i eget straffefelt.

Det ble med andre ord en skuffende kveld for Gary Abletts mannskap, som virket slitne utover i kampen. Liverpool startet kampen best, og var best før pause. I andre omgang tok imidlertid Marine over kommandoen, og seieren blir beskrevet som fortjent.

Det hele kunne imidlertid fort ha gått annerledes om Liverpool hadde tatt vare på sjansene de fikk tidlig i kampen. To ganger i løpet av kampens fire første minutter kom Krisztian Nemeth til gode avslutningsmuligheter i farlig posisjon. Det første forsøket gikk utenfor bortre stolpe, mens det andre forsøket ble blokkert av en hjemmeforsvarer.

Jordy Browuer var også frempå med et forsøk tidlig i kampen, som Marine-keeper Andy Ralph reddet, mens Mikel San Jose hadde en volley som gikk over.

Etter hvert tok hjemmelaget mer og mer over, med sitt fysisk mer robuste spill. Like før pause var de nær ved å ta ledelsen, men Cuminsky misbrukte en god mulighet på et hodestøt.

Etter pause slet Liverpools forsvarsrekke stadig mer med de lange ballene som ble slått i rommet bak dem, og hjemmelaget misbrukte en stor sjanse ved Shaun Tuck etter 62 minutter.

Marine fortsette å presse, og hadde et par skuddforsøk som gikk utenfor før de så fikk straffespark seks minutter før full tid. En lang og håpefull ball ble slått inn i feltet, og traff Ronald Huth i hånden. Cuminsky nettet fra ellevemeteren.

På overtid var Gerardo Bruna nær ved å utligne med et flott frispark som gikk like over tverrliggeren. Marginene var med andre ord ikke på de rødes side, og reservelaget måtte dermed bokføre sitt aller første tap i 2008. Selvsagt synd at dette tapet kom i en finale.

Lagene:
Marine: Ralph, Potter, McDermott, Farley, Brazier, Hussey, Woolcott, Parle, Tuck, Cumiskey (Arnold 90), Latham. Ubenyttede reserver: Newell, Williams, Hussin, Banks.
Liverpools reservelag: Gulacsi, Kelly, Darby, San Jose, Huth, Ayala (Irwin 70), Flynn, Spearing, Brouwer (Lindfield 74), Nemeth, Bruna. Ubenyttede reserver: Pacheco, Bouzanis, Simon.