Masch mest siden Momo

Rafa sier at Javier Mascherano er den som løpet mest for de helrøde siden Momo Sissoko pakket kofferten og reiste til Italia. Den lille argentiner Liverpools beste mot Man Utd, ifølge fansen.

Liverpools manager Rafael Benitez, som har orden på sine tall, sier til klubbens hjemmeside at Javier Mascherano er den som løper mest på dagens lag. Bare Momo Sissoko har hatt større løpskapasitet mens Rafa har vært sportslig sjef på Anfield.

- Arbeidsinnsatsen til Javier Mascherano på midtbanen var utrolig, sa Rafa Benitez i etterkant av triumfen mot United.

- Han ga de andre midtbanespillerne mer frihet. Hvis du tar ut flere offensive spillere vet du at han vil holde igjen i en god defensiv posisjon, og det er veldig viktig for laget.

- Den eneste som løp mer enn Mascherano var Momo Sissoko. Forskjellen er at Javier har mer erfaring. Momo var utrolig og Mascherano er like god som Momo når det gjelder arbeidsmengde, men han er bedre i posisjonspillet.

Mot Manchester United på lørdag løp argentineren bokstavelig talt til krampa tok ham. Det bidro til at fans i avstemninger på liverpoolfc.tv og liverpool.no stemte flest ganger på Mascherano i valget av Liverpools beste i 2-1 seieren. Liverpool.no og Sky Sports (Graeme Souness) valgte for øvrig Xabi Alonso som man of the match, i en kamp hvor mange helrøde stod fram.