Mascherano bøtelegges?

Engelske tabloider tror Javier Mascherano vil motta en stor bot i tillegg til tre kampers karantene, for oppførselen i søndagens kamp. Casillas hyller fremgangen til Torres. Juniorene slo Genoa.

Den britiske tabloidavisen The Mirror tror at Javier Mascherano vil bli straffet også økonomisk, etter at han fortsatte å diskutere med dommer Steve Bennett etter å ha blitt utvist på søndag. Argentineren er som kjent allerede automatisk suspendert til møtet med Everton på Anfield, men vil mest sannsynlig også måtte belage seg på å se møtene med Arsenal og Blackburn fra tribunen.

FA ønsker å statuere et eksempel, og gjøre det helt klart at dommerstanden i Premier League må respekteres. Derfor vil de også gi midtbanemannen to ukelønner i bot, noe som tilsier over 100.000 pund. To ukelønner er som kjent maksimumsstraffen en spiller kan få, etter PFA sitt reglement.

Casillas hyller Torres-fremgang
Etter at Fernando Torres etterhvert har kommet skikkelig i gang i den røde trøya, har han virkelig mottatt mye oppmerksomhet i hjemlandet. Iker Casillas er en av dem som har merket seg landslagskameratens fremgang, og mener den tidligere Atletico Madrid-rivalen er som skapt for Premier League.

- Torres gjorde utvilsomt det rette da han gikk til Premier League. Det har vært fantastisk for ham, og han har vokst. Han har blitt mer moden, og har nå et av de største navnene der borte, sier mannen som holder Pepe Reina på benken for Spania til sportsavisa AS.

Juniorene slo Genoa
Hughie McAuleys junorlag slo Genoa i den siste kampen i Zayed-turneringen. De røde vant den siste kampen 3-1, etter at Eccleston, Highdale og Ajdarevic scoret målene. Liverpool har ikke helt nådd opp i denne turneringen, og endte til slutt med seks poeng etter de fire kampene. Det ble tap både mot turneringsvinner Fluminense og mot Atletico Madrid.

- Det har vært en god erfaring for oss å reise her til østen, og selv om resultatene ikke har vært varierende, er vi veldig fornøyde med innsatsen til guttene, sier McAuley til Liverpoolfc.tv i ettermiddag.

- Å spille fire kamper på seks dager er hardt, og det var en god test for oss. I vår første kamp mot Fluminense var vi veldig uheldige som ikke vant. Nathan Eccleston scoret et hattrick, men vi tapte 4-3 og fikk målvakt Martin Hansen utvist. Vi slo det lokale laget Al Wahda i vår andre kamp, hvor Adam Pepper scoret. Det var skuffende å tape 5-0 mot Atletico Madrid, og her slapp vi inn noen svake mål i tillegg til å få en mann utvist. Det var godt å se at vi slo tilbake mot Genoa.

- Dette var en U19-turnering, og dermed er denne erfaringen verdifull for U16-spillere som Adam Pepper, Jack Metcalf og Michael Roberts, avsluttet U18-treneren.