Mascherano er lei av sølv

Etter å ha tapt to store finaler i fjor ønsker Javier Mascherano nå gullmedalje. Liverpool FC nr.8 på inntektslisten. Fortsatt spekulasjoner vedrørende mulig nytt eierskap på Anfield.

Javier sikter mot suksess i cupene
Det ble tap for Milan i Champions League og han opplevde et smertelig 0-3 mot Brasil i Copa America. Det er to finaletap som gjør at Javier Mascherano er mer tent enn de fleste foran 5.runde i FA-Cupen mot Barnsley på lørdag. Nå ønsker det argentinske midtbaneankeret en gullmedalje, enten den kommer i Champions League eller FA-Cupen.

- Hvis en taper en finale er det smertefullt uansett, men å oppleve nederlag i en enorm kamp som finalen i Champions League eller Copa America i fjor var virkelig vanskelig å svelge, forteller Javier Mascherano til Daily Post.

- Selv da jeg holdt til i Sør-Amerika så jeg alltid på kamper i Europacupene. Det er den viktigste tittelen du kan vinne i klubbfotball og vi var så nære.

- Det ville vært fint å kunne vinne en finale, og forhåpentligvis kan det skje i år i Champions League eller FA-Cupen. Jeg ønsker ikke en sølvmedalje til, jeg foretrekker gull!

- Jeg elsker å spille i disse store cupkampene for Liverpool. Jeg gikk fra å ikke spille for West Ham til å bli involvert i slike store øyeblikk. Det blir ikke noe bedre enn dette og forhåpentligvis er det mange store dager og kvelder like om hjørnet.

- I England er spillestilen tøffere og lagene mer fysiske, spesielt på midtbanen. Det er slik jeg liker det og det passer meg.

- I Champions League får jeg imidlertid for mange advarsler. Det betyr at jeg må være mer forsiktig, men jeg vil likevel alltid foreta taklinger. Det er min jobb og noe jeg trives med å gjøre.


Engelske klubber med store inntekter
Med en omsetning på £133,9M i 2006/07 er Liverpool på 8. plass i listen for de fotballklubbene med høyest inntekter. Finaleplass i Champions League bidro ikke minst til at de røde hadde et godt år utenfor banen.

En svært lukrativ TV-avtale, i Spania forhandler klubbene selv fram sine avtaler og det er ingen felles overenskomst som i Premier League, gjør at Real Madrid ligger helt øverst. Manchester United tjener også store penger, og har økt billettprisene betydelig etter at familien Glazer tok over som eiere.

Arsenal på 5.plass med £177,6M gir en antydning av hva en ny og større stadion har av betydning.

1. Real Madrid £236,2M  2. Man Utd £212,1M  3) Barcelona £195,3M  4) Chelsea £190,5M  5) Arsenal £177,6M  6) Milan £153M  7) Bayern M £153M  8) Liverpool £133,9M  9) Inter £131,3M  10) Roma £106,1M


Med DIC i korridorene
Ryktene vil ikke forsvinne om at Dubai International Capital fortsatt er interessert i å kjøpe Liverpool FC, etter at man trakk seg ut i 12.time da Gillett og Hicks sikret seg eierskap for et drøyt år siden.

Det sies at amerikanerne har satt en pris på £1billion, eller tusen millioner pund, men man vil trolig akseptere et langt lavere bud enn det.

Ifølge Daily Mirror er man nære et kjøp på £460M, som fortsatt vil sikre Gillett og Hicks et pent overskudd etter at man i februar 2007 sikret seg LFC for £219M.

- Samtaler holdes fortsatt sted, sier en kilde til Daily Mirror. - Tom og George vil være sikre på at de får den rette prisen før de gir fra seg klubben.