Mascherano forstår ikke det røde

Mascherano uttaler seg i dag til Liverpool Echo om gårsdagens utvisning på Old Trafford. Argentineren mener det røde var uforståelig, men er lei seg på vegne av sine lagkamerater. Cooper benket.

I et intervju med Liverpool Echo i dag uttaler Javier Mascherano seg om utvisningen han pådro seg i møtet med Manchester United på Old Trafford i går. Argentineren kom sent inn med en takling på Paul Scholes tidlig i kampen, og protesterte kraftig da Steve Bennett ga han gult kort for hendelsen. Mascherano viste så tydelig med sitt kroppspråk en rekke ganger hva han mente om innsatsen til mannen i sort, og Bennett fikk nok og dro frem det gule kortet for andre gang etter 44. minutter. Det var tydelig at midtbanespilleren var veldig opprørt over den avgjørelsen, og ville ikke forlate banen.

TV-repriser skal vise at Mascherano spurte dommeren om hva som skjer, noe som også Ryan Babel skal ha bekreftet til Rafa Benítez.

- Jeg aner ikke hvorfor jeg ble utvist. Jeg spurte dommeren om hva som skjer, bannet ikke, var ikke aggresiv, og konfronterte ham ikke. Alt jeg gjorde var å spør hva som skjedde, og ingenting annet. Da han viste meg det andre gule kunne jeg ikke forstå det, sier han til Liverpool Echo i dag.

Argentineren benytter også anledningen til å beklage til laget.

- Jeg er lei meg for mine lagkamerater, for det gjorde at de måtte spille 10 mot 11, noe som gjorde alt vanskeligere for oss.

Like etter kampen flydde Mascherano til Egypt for å møte opp med det argentinske landslaget. Det er forventet at FA i dag vil studere Bennetts kamprapport, for å se om midtbanemannen må straffes ytterligere etter å ha nektet å forlate banen.

Cooper benket
Alex Cooper var ubenyttet reserve da Skottland U17 sikret EM-billett med 1-0 seier mot Slovenia U17 på lørdag, melder skotske FA.