Mascherano i ferd med å glippe?

Javier Mascheranos agent uttaler at hans klient trolig vil spille i Italia neste sesong, om Liverpool ikke kommer med tilbud om fast kontrakt nå i januar.

Flere engelske medier melder i dag at Javier Mascherano kan være i ferd med å glippe for Liverpool, og at argentineren vil finne seg en annen klubb å spille for etter denne sesongen. Det er sitater fra spillerens agent som har gitt grobunn for disse spekulasjonene.

Liverpool må som kjent betale £17M for å sikre seg midtbanespilleren permanent. Både spilleren selv om manager Rafael Benitez har lenge uttrykt ønske om å forsegle en permanent overgang til Liverpool. Men klubbens amerikanske eiere har nektet å hoste opp pengene til dette, og nå ser det altså ut til at Mascheranos tålmodighet er over.

- Liverpool har ikke kommet med noe bud på Javier eller tilbud om fast kontrakt i det hele tatt, og han vil nå sannsynligvis forsvinne til Italia neste sesong, siteres 23-åringens agent, Walter Tamer, i The Daily Telegraph.

Mascherano skal fortsatt ønske å bli på Anfield, men ifølge agenten kan Juventus eller AC Milan bli hans neste arbeidsgiver om man ikke kan få til en avtale under transfervinduet nå i januar.

George Gillett og Tom Hicks skal ha gjort det klart for Benitez at han må selge spillere før han kan kjøpe nye. Så langt i dette transfervinduet har de gitt manageren lov til å hente inn midtstopper Martin Skrtel for £6.5M, samt den 16 år gamle skotten Alex Cooper, som har kommet fra Ross County for £100 000. Disse spillerne ble antageligvis hentet inn fordi man trodde at kjøpene kunne finansieres gjennom et salg av Mohamed Sissoko. Uttalelser fra Rafael Benitez etter kampen mot Aston Villa tyder rett og slett på at eierne ikke tillater flere spillekjøp nå.