Mascherano klar mot Villa

Javier Mascherano sier at han føler seg i god form og er spilleklar mot Aston Villa. Dirk Kuyt bryr seg ikke om blir bedt om å spille på flanken eller i midten.

Tilbake for Liverpool
Steven Gerrard har slitt med en lyskeskade, men en har ventet med å gjennomføre en operasjon inntil Javier Mascherano og Lucas var klare for spill igjen etter de olympiske leker. Det at det etter helgens kamp mot Aston Villa er to ukers spillepause i ligaen talte også til fordel for en slik avgjørelse.

Mascherano ventes å gå inn på den sentrale midtbanen sammen med Xabi Alonso, og den lille argentineren sier at han føler seg i godt slag.

- Jeg føler meg virkelig bra. Det er klart at jeg må tilvenne meg denne treningen igjen siden den er helt annerledes enn hvordan du trener med landslaget, men jeg føler meg klar for Aston Villa, slår 24-åringen fast overfor Liverpools hjemmeside.

- Jeg vant gull ikke bare for meg selv men for alle Liverpool-fans, mine lagkamerater og for Rafa. Rafa og klubben kan meg sjansen til å vinne denne gullmedaljen - de kunne ha sagt at jeg ikke fikk lov til å reise.

- Jeg vet ikke hvordan en kan sammenligne å vinne Premier League eller Champions League med en olympisk medalje, da jeg ikke har vunnet det, men kanskje olympiske leker er en hylle under Champions League. Det var likevel veldig viktig for meg, og for mitt land og dets historie.

- Noen fysioterapeuter og leger spurte meg om de kunne få se gullmedaljen, men jeg liker ikke det. OL er nå over

- Lucas og Ryan ønsket sikkert også å vinne, slik at det var vanskelig. Jeg var glad for at vi slo Brasil, men Lucas var veldig lei seg slik at du prøver å vise respekt. Men slik er fotball. Nå er vi tilbake for å arbeide sammen for Liverpool.


Spissen Kuyt på vingen
I kampene mot Sunderland og Standard Liege har Robbie Keane blitt byttet ut, Dirk Kuyt blitt flyttet inn i midten, og de røde har avgjort til sin fordel med sene scoringer. Nå sist mot Standard ved at Dirk satt inn seiersmålet sent i ekstraomgangene. Den lojale evighetsmaskinen har imidlertid ingen problemer med å fortsette å spille ute på kanten, selv om han gjerne blir regnet som spiss.

- Jeg har spilt på høyresiden nå i de siste 10, kanskje 15 kampene. Jeg prøver å arbeide hardt, også defensivt, i tillegg til å score mål. Jeg var glad for å score igjen i Europa og jeg har en god statistikk i Champions League, men det viktige var at vi vant. Jeg har heller ikke noe i mot å spille på høyrekanten, jeg spiller der manageren ønsker at jeg skal spille, forklarer Dirk.

- Vi vet at vi ikke har spilt særlig bra, men vi har vært gode i forsvar og har alltid troen på at vi kan score. Vi vet vi kan spille bedre. Personlig gjorde jeg heller ikke min beste kamp for Liverpool, men det er ikke viktig. Det som er viktig er at vi vant.