Mascherano møter Lucas

Argentina beseiret Nederland 2-1 e.e.o. Mascherano og Lucas møtes i semifinalen i de olympiske leker, mens Babel reiser hjem til Merseyside. Straffetap for Liverpool Legends.

Javier Mascherano hjalp Argentina til 2-1-seier over Nederland. Lagene måtte ut i ekstraomganger etter at det sto 1-1 ved ordinær tid. Ryan Babel var kaptein og spydspiss for de oransje, og kantspilleren hadde en stor sjanse til å avgjøre. Argentina viste seg imidlertid som det sterkeste laget. En scoring av Di Maria i det 105. minutt sendte søramerikanerne videre. Nå møtes Argentina og Brasil i semifinalen på tirsdag. Begge lag er likevel sikret å spille to kamper til. Etter semifinalen venter bronsefinale for semifinaletaperen på fredag, mens vinneren spiller finale på lørdag. Ryan Babel vender nå hjem til Merseyside, og kan slutte seg til Rafael Benítez' mannskap. Nederlenderen bør derfor være aktuell mot Middlesbrough neste lørdag.

Legendene tapte straffesparkkonkurransen
Liverpool Legends spilte 1-1 mot et sammensatt lag av veteraner fra Rosenborg og Strindheim i strålende vær på Lerkendal i ettermiddag. Dessverre gikk de røde tapende ut av den påfølgende starffesparkkonkurransen. Shaun Clancy, en av trenerne på akademiet i Kirkby, sendte gjestene i ledelsen. Han driblet av tre, fire mann og satte ballen i mål. Harald Martin Brattbakk utlignet før pause. Begge lag hadde sjanser til å avgjøre. Liverpool hadde blant annet et susende skudd i tverrliggeren. Det endte til slutt 1-1 i en underholdende kamp. Oppgjøret skulle da avgjøres ved straffesparkkonkurranse. Rosenborg scoret på alle sine ved Kent Bergersen, Harald Martin Brattbakk, Rune Tangen og Ronald Venås. Liverpool var ikke like dyktige. Jimmy Case og Mark Walters nettet på de to første. Så misset David Fairclough, før Phil Neal som vanlig var sikker eksekutør. Deretter skjøt David Johnson i stolpen. Dermed vant Rosenborg/Strindheim straffesparkkonkurransen 4-3.