Mascherano ønsker å slå gamleklubben

Javier Mascherano møter i kveld gamle lagkamerater i West Ham, og ønsker seg fremfor alt tre poeng. Paul Anderson sliter med å komme tilbake etter alvorlig hamstring-skade.

Javier Mascherano er en svært lykkelig mann etter at han fikk skrevet under en permanent fireårskontrakt med Liverpool.

- Jeg er veldig godt fornøyd med tingenes tilstand i Liverpool. Det er slik en spesiell klubb. Jeg føler at jeg hører til her, og det beste er at jeg endelig kan konsentrere meg fullt og helt om å spille fotball, nå når fremtiden min er klar. Jeg er i en klubb hvor jeg kan vinne store titler, og jeg har blitt tatt veldig godt i mot av alle sammen. Jeg er veldig lykkelig, bekrefter han til Liverpool Echo i dag.

Mascherano lykkes ikke i West Ham, men har vært strålende for Liverpool. I kveld har han sjansen til å revansjere at han måtte slite benken hos The Hammers.

- Jeg har ingen problemer med West Ham. Spillerne der var gode lagkamerater for meg, og støttet meg hele tiden. Ting fungerte bare ikke for meg, men slik går det av og til. Det viktige for meg nå er at jeg er veldig lykkelig i Liverpool. Jeg har signert en permanent avtale, og jeg vet at jeg blir her i minst fire år. Det er en fantastisk følelse for meg og familien min.

West Ham har en bedre statistikk på bortebane enn på hjemmebane denne sesongen, og dette er Mascherano fullt klar over.

- West Ham er et bra lag med noen gode spillere, så det blir en ny vanskelig kamp. Vi må ta med oss selvtilliten fra Bolton-kampen inn i denne kampen. Spiller vi som på søndag vil vi ikke få problemer. Vi har respekt for motstanderen, men det viktigste er å konsentrere seg om vårt eget spill heller enn å bekymre oss for dem.

- Fortsetter vi å jobbe som et lag, vil vi stadig bli bedre. Det handler om å trene godt, og å spille godt i kamper. Å gi alt for klubben.

Tilbakeslag for Anderson
Utlånte Paul Anderson har vært satt ut av spill for Swansea en stund på grunn av en hamstringskade. Nå har vingen fått et tilbakeslag på vei tilbake fra denne. Swansea melder at Anderson nå må belage seg på tre nye uker på sidelinja, etter å ha pådratt seg skaden mot Nottingham Forest den 29.januar.

- Det er veldig frustrerende. Jeg trodde jeg var klar for et comeback i forrige uke, men en scan viste at det var for tidlig. Jeg blir bedre smått om senn, men ikke så raskt som jeg hadde håpet på. Det vil nok gå enda to eller tre uker før jeg kan spille fotball igjen, uttaler Andersson til lokalpressen i Swansea.

- Det var en ganske alvorlig avrivning jeg pådro meg, så jeg trenger hvile. Men jeg vil komme tilbake så raskt som mulig, da jeg er desperat etter å spille igjen. Men jeg ønsker ikke å presse meg slik at jeg slår opp igjen skaden heller.

- Vi kom sent til Nottingham, og fikk bare seks minutter med oppvarming. Det var nok årsaken til at hamstringen røk. Det er frustrerende. For tiden kan jeg gjøre alt annet enn å spurte. Men problemet er at hurtigheten er en stor del av mitt spill. Jeg kan sparke til ballen og gjøre andre ting på trening, men så snart jeg kommer opp i 80% av toppfart kjenner jeg skaden.

- Det er skuffende, men jeg må bare jobbe videre til det ordner seg. Forhåpentligvis får jeg spille igjen mot slutten av sesongen, avslutter Anderson.