Mascherano ser mot West Ham

Javier Mascherano fokuserer på ligaen, og ser frem til å møte West Ham på mandag kveld. 24-åringen uten følelser for gamleklubben, og tenker kun på LFC.

Javier Mascherano er fornøyd med at man er tidlig kvalifisert for sluttspillet i Champions League, slik at man kan konsentrere seg om Premier League i månedene fremover.

- Det var ingen god kamp, men det er viktig å vinne selv om man ikke spille bra. Det er slik man vinner troféer. Vi gjorde jobben, og nå an vi kanskje fokusere å Premier League ettersom vi har kvalifisert oss, sier Mascherano til Evening Standard.

- West Ham på mandag er enda en viktig kamp, og vi må bare fortsette. Vi er nødt å forbedre oss, og vi vet at vi kan spille langt bedre og har spillerne til å gjøre det.

Den argentinske landslagskapteinen har ingen følelser for sin tidligere klubb, som han endte med å spille fire kamper for i det halve året han var der.

- Jeg føler ingenting for West Ham. De er ingenting i mitt liv, for jeg kunne ikke spille for dem mens jeg var der. De er bare enda et lag i Premier League. Supporterne var bra med meg, men jeg kunne ikke spille. Det er ikke som River Plate eller Corinthians hvor jeg spilte og vant titler. Jeg tror jeg spilte fire kamper for klubben.

- Jeg er fornøyd med at West Ham hentet meg til England og ga meg sjansen til å spille i dette landet. Det har hjulpet meg å komme til Liverpool, men det er alt. Det eneste som betyr noe for meg nå er Liverpool.

Javier vil ikke følge med på resultatene til de andre topplagene. Han blir spesielt spurt om hva han tenker om Chelsea mot Arsenal på søndag.

- Vi må bare tenke på oss selv. Dersom andre resultater er bra for oss, så er det flott, men vi kan ikke påvirke andre resultater, så det er ikke viktig. Jeg kommer sannsynligvis til å se kampen (mellom Chelsea og Arsenal), men kommer ikke til å heie på Arsenal. Jeg vil fokusere på vår egen kamp dagen etter, avslutter Mascherano.