Mascherano spilleklar

Javier Mascherano sa på en pressekonferanse i dag, at han er klar mot PSV. Yossi Benayoun er også friskmeldt. Oppdatert.

Mascherano uttalte selv at han var klar for kamp, men la for sikkerhets skyld til at det var opp til manageren å bestemme om han skulle spille.

- Det er en viktig kamp for oss. Det var skuffende å tape finalen i Aten for to år siden og heller ikke komme til finalen i fjor. Målet mitt er at jeg denne sesongen kan kopitere min kamerat Carlos Tevez og være med å finne tittelen, var den nokså korte beskjeden fra Liverpools midtbanemotor.

Rafa Benitez la til at hele spillertroppen var tilgjengelig, noe vi velger å tolke dithen at Yossi Benayoun også har ristet av seg skaden som gjorde at han ikke var med i troppen til lørdagens kamp mot Everton. Philipp Degen er nok fortsatt på sidelinjen med sine brukne ribbein.

Liverpool har siden bekreftet at Yossi Benayoun trente som vanlig i dag og er spilleklar til morgendagens kamp.

- Dette blir en annerledes kamp mot en annen type lag enn Marseille, forklarte Rafael Benitez overfor pressekorpset på Anfield.

- PSV er hele tiden i toppen av nederlandsk, noe som er et kvalitetstempel, selv om de nok ikke er i sin beste form. Hvorfor det er slik ønsker jeg ikke å si noe om, men jeg kan kanskje forklare det etter kampen, smilte Rafa lurt.

- Jeg har sett kampen mellom PSV og Atletico om igjen, hvor det ble 3-0 til sistnevnte. Atletico har gode spisser og det er slik som kan skje. PSV er normalt godt organisert og en vil forvente at de legger seg lavt mot oss og satser på kontringer.

- I morgen satser vi på CL, til søndag satser vi på Premier League, var svaret manageren ga på spørsmål om hvilken turnering han prioriterer mest denne sesongen.