Mascherano tilbake i startoppstillingen

Rafael Benitez bekrefter at Javier Mascherano høyst sannsynlig starter kampen mot Arsenal i morgen kveld. Ellers er det ingen nye skadebekymringer etter byderbyet.

Rafael Benitez bekrefter at Liverpool ikke fikk noen nye skader å bekymre seg for etter søndagens Merseyside-derby.

- Daniel Agger og Harry Kewell er de eneste spillerne som er skadet. Resten av troppen er skadefri. Enkelte spillere fikk smeller på søndag, men ingenting alvorlig, bekrefter manageren til liverpoolfc.tv.

- Javier Mascherano kommer sannsynligvis til å være involvert i morgen, og det er ikke utenkelig at han starter kampen. Han har spilt bra og vært en nøkkelspiller for oss. Normalt sett vil han spille om han er skadefri og tilgjengelig, legger Benitez til.

Mascherano måtte som kjent stå over lokaloppgjøret mot Everton grunnet det røde kortet han pådro seg mot Manchester United forrige helg.

Benitez tror ellers at det er enklere for Liverpool å møte Arsenal i Champions League enn i ligaspillet, rent taktisk sett.

- Begge lag hadde krevende kamper i helgen, men Arsenal har hatt en hviledag mer enn oss. Vi har spilt bra i Europa, og har stor tro på oss selv. Vi slo Arsenal 4-1 på Anfield i ligaen i fjor. I år spilte vi 1-1. Jeg tror vi kan slå dem om vi gjør jobben vår, og legger ned en like stor innsats som tidligere i turneringen.

Politiet vil etterforske publikums oppførsel
Merseyside-politiet vil snakke med både Liverpool FC og Everton FC om påstander rundt publikums oppførsel i søndagens Merseyside-derby. Everton hevder at deres kaptein Phil Neville ble spyttet på og slått i ryggen av en tilskuer, mens Steven Gerrard ble møtt med hatsanger fra de blå relatert til hans datter.

- Politiet vil snakke med klubbene i dag, bekrefter en talsmann for Merseyside-politiet.