Mascherano tiltalt!

Javier Mascherano er tiltalt av FA for upassende oppførsel, etter det røde kortet han pådro seg mot Manchester United på søndag. Eventuell høring fredag 4. april.

FA melder i ettermiddag på sine hjemmesider at de har tiltalt Javier Mascherano for upassende oppførsel, etter at han slo seg vrang og nektet å forlate banen etter å ha blitt utvist for munnbruk mot Manchester United på søndag. Dommer Steve Bennett nevnte argentinerens oppførsel i sin kamprapport, FA varslet i går at de vill studere TV-bildene i dag.

Mascherano, som for tiden er i Egypt med det argentinske landslaget, har frem til klokken 19.00 norsk tid i morgen til å svare for seg. En eventuell høring i saken er satt opp fredag 4. april, som er dagen før Liverpool møter Arsenal til ligakamp på Ashburton Grove.

FA har foreløpig ikke oppgitt hvilken ekstrastraff argentineren risikerer, i tillegg til å automatisk være utestengt i møtet med Everton førstkommende søndag. Mest sannsynlig dreier det seg om to ekstra kampers suspensjon, og muligens en bot.