Mascherano trente ikke i går

Javier Mascherano klarte ikke å trene i går, etter at han ble tatt av banen med krampe mot Man Utd. Echo tror imidlertid argentineren spiller mot Marseille. Babel henrykt over å bli matchvinner.

Javier Mascherano var ikke i stand til å trene i går, etter å ha fått kraftig krampe bak i leggen mot slutten av oppgjøret mot Manchester United på lørdag. Argentineren måtte som kjent forlate banen noen minutter før slutt, etter at krampa tok ham som følge av den oppofrende løpingen han la ned gjennom hele kampen.

Liverpool Echo tror at argentineren likevel blir restituert i tide til å rekke kampen mot Marseille i morgen kveld.

Steven Gerrard og Fernando Torres deltok begge på gårsdags treningsøkt på Melwood, og kan være aktuelle for startoppstillingen i Frankrike.

Glad matchvinner
Ryan Babel er fortsatt i skyene etter å ha blitt matchvinner mot Man Utd på lørdag. Han beskriver øyeblikket der han satte inn vinnermålet som fantastisk. Babel hadde bare vært på banen i seks minutter da scoringen kom.

- Det var et fantastisk øyeblikk for meg og for laget. Før jeg kom inn på banen fortalte manageren at jeg måtte gi kampen litt energi. Han sa at jeg hadde klart det hver gang jeg hadde kommet inn som innbytter tidligere, og instruerte meg til å gjøre det samme nå.

- Det faktum at scoringen kom mot slutten av kampen var veldig bra for oss, ettersom United da ikke hadde mye tid på seg til å utligne.

- Dette er en ny sesong, og vi ønsker å få en så god start som mulig. Derfor var det en viktig scoring for meg og for laget. Forhåpentligvis kan jeg klare å gjøre flere viktige mål, ettersom vi står overfor en rekke viktige kamper og det er mange poeng å spille om.

- Det er alltid hyggelig å score mot storklubbene, og spesielt Manchester United. Jeg antar det føles enda bedre når du akkurat har blitt byttet inn. Nå håper vi å kunne være med i kampen om tittelen hele sesongen. Muligheten til det er i alle fall bedre når man vinner slike kamper som den mot United.