Mascherano tror alt snart er i boks

Javier Mascherano sier til liverpoolfc.tv at han håper å kunne sette navnetrekket sitt på en permanent kontrakt med Liverpool i løpet av noen få dager.

Javier Mascherano insisterer nå på at det kun er snakk om noen få dager før alle formalitetene rundt hans permanente kontrakt med Liverpool er i orden. Landslagsspilleren er klar som et egg til å sette navnetrekket sitt på en langtidskontrakt.

- Vi er virkelig nær en avtale nå. Kanskje går det i orden denne uken eller neste uke. Forhåpentligvis er alt i orden i løpet av noen få dager. Det er ingen problemer når det gjelder kjøpesummen eller kontrakten. Det er kun snakk om å få ferdig papirarbeidet, forklarer argentineren.

- Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker å bli her, og jeg har ønsket å få orden på dette. Jeg har familien bak meg i denne saken, og jeg har ønsket å få klarhet i fremtiden min. Jeg er rolig og avslappet nå, for jeg vet at alt er i orden snart, legger han til.

- Jeg er veldig glad for at jeg i neste uke vil være i stand til å si at jeg har skrevet under for Liverpool. Det vil bli det beste øyeblikket i karrieren min, når jeg endelig kan si at jeg er Liverpool-spiller på permanent basis.

Resten av uken vil Mascherano konsentrere seg om søndagens kamp mot Bolton.

- Vi må komme blant de fire beste, for jeg ønsker å spille i Champions League neste sesong også. Da må vi vinne kampene vi skal spille før vi reiser til Milano, så det er ikke vanskelig å fokusere på disse ligakampene selv om vi har en stor kamp mot Inter foran oss.

- Vi tok en fin seier mot Middlesbrough på lørdag, og nå må vi prøve å slå Bolton. Vi slo dem lett på Anfield tidligere i sesongen, men vi vet det blir tøffere i helgen, ettersom de er et lag som er vanskelig å slå på deres bane.

Mascherano har ellers noen oppmuntrende ord til lagkamerat Xabi Alonso, som har blitt vraket til fordel for Lucas Leiva de siste kampene.

- Xabi er en av de beste midtbanespillerne i verden. Han besitter mange kvaliteter og er en klassespiller. Han vet at dersom han trener hardt vil han få sjansen igjen - kanskje allerede på søndag.

- Han går alltid foran med et godt eksempel. Han har vunnet Champions League med Liverpool, og har mye rutine. Likevel mukket han ikke da han måtte spille for reservelaget på tirsdag.