Mascherano tror på suksess

Javier Mascherano tror at Liverpool vil vinne trofeer i 2008/09, og trekker frem Fernando Torres og Steven Gerrard som nøkkelspillere for at drømmen om suksess skal gå i oppfyllelse.

Javier Mascherano har store forhåpninger foran den kommende sesongen. Han mener de røde nå besitter vinnermentaliteten som skal til for å vinne ting igjen etter to sesonger uten trofeer. Argentineren tror at Fernando Torres vil bidra sterkt til at dette blir en god sesong for Liverpool FC.

- Vi har jobbet hardt i sommer, og dette er en viktig periode. Vi ønsker alle suksess, og vi føler at vi er i stand til å gjøre det bedre enn i fjor. Vi har noen gode spillere, og vi har vinnermentaliteten som kreves, uttaler midtbanespilleren til Liverpoolfc.tv.

- Alle kan se at Fernando Torres er en spesiell spiller. Han er en nøkkelspiller for oss, akkurat som Steven Gerrard er det, og dersom vi skal vinne noe er det viktig å ha slike spillere i troppen. Vi håper dette skal bli et godt år for både oss og dem.

- Selv prøver jeg alltid å gjøre mitt beste for laget, og foråpentligvis blir det en spesiell sesong for oss alle.

Mascherano spilte andre omgang av treningskampen mot Wisla Krakow i går. Den siste halvtimen kom også landsmannen Emiliano Insua på banen. Mascherano tror at unge Insua har en stor fremtid i klubben.

- Han er en ung spiller som gjør det bra. Han jobber hardt, og ønsker å vise seg frem. Han har alltid gjort det bra når han har fått sjansen på førstelaget, avslutter Mascherano.