Mascherano tvilsom mot Chile

Mascherano er tvilsom til onsdagens landskamp grunnet skade i begge beina. Lucas verken fra start eller på benken for Brasil. Hansen tapte med Danmark U19. Henchoz har lagt opp.

Det argentinske fotballforbundet melder at Javier Mascherano sliter med skade i begge beina etter gårsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Uruguay. Ifølge nyhetsbyrået Reuters er midtbanespilleren tvilsom til onsdagens landskamp mot Chile.

Lucas ikke med for Brasil
Brasil møter Venezuela i VM-kvalifiseringskamp på fremmed gress i San Cristobal klokken 22.00 (direkte på Viasat Sport 2). Landslagssjef Dunga har ikke funnet plass til Lucas Leiva verken i startoppstillingen eller på benken.
Brasil stiller med følgende elleve fra start:
1 - Julio Cesar
2 - Maicon
3 - Lúcio
4 - Juan
6 - Kleber
8 - Gilberto Silva
5 - Josué
7 - Elano
10 - Kaká
11 - Robinho
9 - Adriano

Og på innbytterbenken sitter Doni, Daniel Alves, Thiago Silva, Anderson, Alex, Mancini og Jô.

Tap for Martin Hansen
Martin Hansen spilte hele kampen for Danmark U19 mot Frankrike U19 i en trenasjonersturnering i Danmark. Keeperen kunne ikke forhindre at gjestene vant 2-1 i Vejle. Danmark avslutter mot Tyrkia i Frederica på torsdag.

Henchoz har lagt opp
Ifølge nettstedet football365.fr har Stephane Henchoz lagt støvlene på hylla etter at kontrakten med Blackburn gikk ut i sommer. Sveitseren spilte 205 kamper for Liverpool fra 1999/2000 til 2004/05, men kom aldri på scoringslista. Midtstopperen var med å vinne cuptrippelen (UEFA-cup, FA Cup og ligacup) i 2001. Han spilte sin siste kamp i rødt mot Tottenham i desember 2004.