Mascherano uaktuell til returkamp

Etter det vi forstår er spillere som Javier Mascherano, Lucas og David Ngog ikke med i troppen som er registrert for kvalifiseringskampene mot Standard Liege.

Liverpools tropp til 3.kvalfiseringsrunde i Champions League er nå lagt ut av UEFA, og selv om det er et rotete oppsett med Andrea Dossena og Martin Kelly satt opp som keepere, gir det beskjed om at Rafael Benitez har måttet kompensere som følge av internasjonalt regelverk.

Denne sesongen er åtte av 25 plasser i CL-troppen satt av til "locally trained players". Minst fire av disse må igjen være "club trained players". Med folk som Crouch, Carson, Kewell og kanskje etter hvert også Pennant og Finnan på vei ut, er det ikke så rart at Rafa Benitez har både kjøpt Robbie Keane og ønsket Gareth Barry.

Hvis en ser på Liverpools liste så skulle det bli fordelt slik:
Spillere trent opp i Liverpool: Gerrard, Carragher, Spearing, Darby, Kelly. (5)
Spillere trent opp i engelske klubber: Finnan, Keane, Pennant. (3)

De 17 gjenværende plassene:
1. Cavalieri
2. Dossena
4. Hyypiä
5. Agger
9. Torres
10. Voronin
12. Aurelio
14. Alonso
15. Benayoun
17. Arbeloa
18. Kuyt
19. Babel
22. Insua
25. Reina
28. Plessis
31. El Zhar (bildet)
37. Skrtel

I tillegg er ungguttene Martin Hansen, Steve Irwin, Ryan Flynn og Nathan Eccleston registrert.

Det skulle igjen bety at Rafa har ofret Mascherano og Lucas, fordi begge spiller på favorittlag i OL og trolig ville være lite aktuelle også til returkampen mot Standard Liege. Ryan Babel er imidlertid tatt ut. David Ngog er en annen spiller som har falt utenfor.