McAuley skryter av Ince og Buchtmann

Trener Hugh McAuley var glad for at ferske spillere som Thomas Ince og Christopher Buchtmann kom på scoringslista mot Plymouth. Igjen benyttet U18 en anonym spiller de har på prøve. AFC vant.

Thomas Ince gjorde sitt første mål for Liverpool U18 da de røde slo Plymouth 5-2 i en treningskamp på akademiet i går. Sønnen til Blackburn-manager Paul Ince spilte på høyrevingen de første 45 minuttene av kampen, før han ble erstattet av tyskeren Christopher Buchtmann (bildet) ved halvtid. Intet dårlig bytte, da Buchtmann også noterte seg for en nettkjenning i debuten, i tillegg til å imponere spillemessig.

- Spillemessig leverte vi en god kamp, og jeg er godt fornøyd med guttene, uttaler trener Hugh McAuley til Liverpoolfc.tv i dag.

- Vi stilte med en ung tropp fordi spillere som David Amoo, Nathan Eccleston, Jack Metcalf og Alexander Kacaniklic var opptatt med spill for reservelaget i Stockport.

- Det var fint at Thomas og Christopher kunne notere sine første mål for klubben. Vi spilte til tider glimrende angrepsfotball. Det eneste jeg har å sette fingeren på er at vi slapp inn to mål. Men så er jeg da også alltid skuffet når vi slipper inn mål, avslutter McAuley.

Liverpool stilte følgende lag i kampen mot Plymouth: Deale Chamberlain, Michael Scott, Shane O'Connor (Alex Cooper 45), Andre Wisdom (U16), Ikke navngitt prøvespiller, Joe Kennedy, Michael Roberts, Pajtim Kasami, Thomas Ince (Christopher Buchtmann 45), Adam Pepper, Lauri Dalla Valle (Marvin Pourie 45).

Legg merke til at som mot Bury forrige helg, benyttet også Liverpool denne gang en ikke navngitt spiller i forsvarsrekka. Dette er en spiller som de røde har på prøve.

Wignall med scoring for AFC
Tidligere akademispiller Ryan Wignall gjorde seiersmålet for AFC Liverpool, da de vant 2-1 over Formby i en treningskamp i går. En annen spiller med en karriere bak seg ved Liverpools akademi, Paul Willis, voktet buret for den ferske fotballklubben. Formby scoret først, men AFC slo tilbake etter først å ha misbrukt et straffespark. AFC Liverpool spiller sin neste treningskamp på onsdag, når de tar den korte turen over Mersey for å møte Vauxhall.