McAuley stolt etter avansement

Hugh McAuley berømmet sine gutter etter at Liverpool slo Arsenal ut av juniorcupen. Solgt og utslått, men Momo Sissoko er ikke bitter og ser fram mot ny utfordring hos Juventus.

- Fortjent seier
Arsenal hadde et eldre juniorlag med flere spillere som har debutert for seniorlaget, da man i går spilte 4.runde i den nasjonale juniorcupen på Anfield, men det var Liverpool som trakk det lengste strået. En scoring av kapteinen Steven Irwin var nok til å skille lagene, i en kamp hvor gjestene mot slutten fikk en mann utvist og hvor dommeren valgte å blåse av kampene da de røde skulle hatt straffe i sluttsekundene. Trener Hugh McAuley var, naturlig nok, stolt over at man hadde slått ut en av favorittene.

- Jeg er glad på vegne av guttene selv, staben og klubben , så er jeg stolt av dem.

- Jeg synes vi håndterte Arsenal bra og fortjente å vinne kampen. Stevie gikk foran og kjempet til siste slutt. Han sier det er sitt mål, og det ville jeg sagt også for å være ærlig, sier Hughie om scoringen til Steven Irwin som gikk inn via et forsvarsbein.

- Deres keeper gjorde først en fantastisk redning, Steven var raskt fremme på returen slik at han sørget for at noe skjedde og derfor fortjener han også målet.

- Arsenal hadde ballen mye, men vi følte at vi hadde en god fasong i laget og begrenset dem til halvsjanser. Vi hadde bedre sjanser til å punktere kamper og deres keeper gjorde noen utmerkede redninger.

- Det var uten tvil mitt mål, gjorde Steven Irwin det helt klart etter kampen. - Det er ikke så ofte at en høyreback scorer på Anfield og ingen kan ta fra meg det målet.

- Det føles fantastisk å ha vunnet kampen. Vi sa før kampen at vi viste vi hadde utmerkede individuelle spillere, men at det var nødvendig at vi jobbet sammen som et lag. Jeg synes vi fikk vist det.

- Vi kommer til akademiet hver dag og har fire økter pr. dag, og vi er veldig sammensveiset. Nå må vi bare fortsette å arbeide hardt. Hvis vi spiller som mot Arsenal tror jeg at vi kan komme langt i turneringen.


Momo glad for tiden i Liverpool
Momo Sissoko ble i går klar for Juventus, før han senere på kvelden måtte konstatere at 3-0 mot Elfenbenskysten gjør at hans Mali er utslått i det afrikanske mesterskapet.

Det blir derfor tidlig flytting til Italia for midtbanespilleren, som ikke er bitter på Rafael Benitez og Liverpool.

- Jeg har ikke noe problem med Benitez, han er en god manager, sier Momo.

- Han ga meg muligheten til å spille i La Liga i Spania, mens jeg vant trofeer i Liverpool. Jeg var også glad for å kunne spille for Liverpool.

- Nå har jeg fått en ny utfordring og jeg ønsker å gjøre det bra for Juventus.