McManaman beklager

Macca svarer til kritikerne etter at han mente fansen nå skulle slutte å protestere. Scouseren beklager hvis han har støtet noen, men mener at man nå må konsentrere seg om fotballen.

Det var en del røde supportere som fikk ettermiddagskaffen i halsen da Steve McManaman på direkten uttalte etter kampen mot Sunderland at fansen på The Kop nå burde slutte å protestere mot de amerikanske eierne. Ord som er blitt fordømt på diverse forum, og som også lokalavisen Liverpool Echo har gått sterkt i mot. Nå har spilleren med 364 kamper i helrødt kommet med en blanding av unnskyldning og forklaring til leserne.

- Helt siden det kom ut at eierne hadde snakket med Jurgen Klinsmann bak ryggen på Rafa Benitez, har jeg åpenlyst kritisert eierne. Både på TV og radio, siden det ikke er the Liverpool way. Alle som har sett meg på TV vet at slik er det, så det å vurdere ut fra kommentarer etter en spesiell kamp er ikke helt rettferdig.

- Slik jeg ser det er det ingen vei tilbake for eierne siden ingen vil tilgi dem for noe av det som er blitt gjort.

- Jeg har støttet protestene tidligere, og en kan bare se tilbake på kampen mot Aston Villa for å skjønne det. Selv på kampen mot Sunderland, var det jeg som leverte videre informasjon om protesten og nevnte det under programmet.

- Jeg sørget for at ark levert ut av protestantene ble opplest, på samme måte som da jeg ble spurt om å nevne et fly med banneret "Keep Everton In Our City" da det fløy over Old Trafford, fortsetter mannen som nå er anker på fotballsendingene til den irske kanalen Setanta.

- Men det er bare så mye du kan gjøre.

- Det som imidlertid overskygget alt dette for meg var det faktum at Steven Gerrard, klubbens kaptein, snakket ut etter kampen mot Villa og sa at alle spekulasjonene og problemene utenfor banen påvirket spillerne.

- Etter at jeg hørte det, var det jeg ønsket å si at alt som foregikk skadet klubben og var ikke til noe hjelp for laget.

- Det kan være at jeg ikke har greid å fremføre det like veltalende som jeg kunne ønske og ber om unnskyldning dersom det er tilfellet, men hva jeg understreket var at alle nå må konsentrere seg om fotballen.

- Dette er ikke det Liverpool som vi kjenner og elsker, og i likhet med alle andre rundt klubben ønsker jeg å komme tilbake til det.

- Jeg har kamerater som protesterte etter kampen mot Sunderland, men jeg hadde også gode venner som ønsket at man skulle slutte å protestere da de mente at jeg ikke var til det gode for klubben. Det er hva vi alle ønsker, det som er best for klubben.

- Amerikanerne er eierne, og så fremt ingen kommer opp med £400M vil det ikke bli forandret i den nærmeste fremtiden.

- Jeg støtter årsakene til at man protesterer, men jeg er bekymret for at å demonstrere på kampene kanskje ikke er det beste måten å gjøre det på.

- Å antyde at jeg ikke bryr meg er imidlertid fullstendig feil. Jeg støtter laget fullt og helt.