Megson frykter Gerrard

Boltons manager mener Steven Gerrard er en spiller i verdensklasse, men sier at hans lag må konsentrere seg om å stoppe Liverpool som lag, ikke bare en mann.

Bolton-manager Gary Megson mener Liverpool er utfordrere til ligatittelen denne sesongen, før lagenes innbyrdes møte på Reebok Stadium lørdag ettermiddag. Men det sa han i fjor også.

- Ja, jeg sa vel det både i fjor og året før det. Men denne sesongen har Liverpool fått en god start, de har funnet rytmen og spiller meget bra for øyeblikket. De har hatt toppspillere de siste 40-50 årene, og forventes å være med i Champions League og vinne nasjonale trofeer hver sesong. De er kapable til å bygge videre på den gode starten og beholde den gode formen, sier Megson til Bolton Wanderers sitt offisielle nettsted.

- Det er helt utrolig at det har gått 18 år siden Liverpool sist vant ligaen, men jeg tror det har mer med fremgangene til Manchester United å gjøre enn noe annet. Arsenal har også vært på topp, samtidig som Chelsea plutselig fant noen som kunne kjøpe dem til topps. Dermed ble det plutselig mange flere klubber som kunne stelle i stand trøbbel for Liverpool.

- Det er merkelig at Liverpool ikke har vunnet ligaen på 18 år, men de har vunnet både Europacupen og FA-cupen, så de har hatt suksess. Men blant de fire store blir man kun vurdert etter hvor mange ligatitler man har vunnet.

Sett bort i fra Aston Villa er det ikke noe lag i Premier League som Liverpool-kaptein Steven Gerrard har gjort flere mål i mot enn Bolton. Det har Megson merket seg.

- Det finnes lag som er enmannslag, og dersom du klarer å stoppe vedkommende er saken biff. Men slik er det ikke med Liverpool. Stopper du en spiller, vil det være ti andre som steller i stand problemer for deg. Steven Gerrard er en spiller i verdensklasse. Han er rask, sterk, god i lufta og har et godt skudd. Men vi må konsentrere oss om å spille mot Liverpool og ikke bare Steven Gerrard.