Mendy klar for kamp

Bernard Mendy får for første gang en sjanse til å vise seg frem i Liverpool-drakt når reservelaget møter Inverness Caledonian Thistle til treningskamp i kveld.

Bernard Mendy, som er født i Senegal, ble hentet gratis fra Murcia Deportivo i sommer. 18-åringen er i troppen til kveldens kamp sammen med Jay Spearing og Daniel Pacheco. Krisztián Németh er uaktuell fordi han skal spille EM-kvalifiseringskamp for Ungarn U21 i morgen.

Reservelaget er på besøk i Skottland, og møter Inverness Caledonian Thistle i Barry Wilsons testimonial. Kampen spilles på Tulloch Caledonian Stadium, og avspark er klokken 20.45. På onsdag venter Hamilton Academical.

Resultatene til Gary Abletts mannskap har variert noe i sommer. Det begynte med 3-1 borte mot Southport, før man tapte 1-4 mot Peterboroughs førstelag. Deretter ble det 1-1 mot Stockport County. Reservelaget tapte også knepet mot Manchester United i finalen av Lancashire Senior Cup.

Ablett mener de to kampene i Skottland vil bli en fin utfordring for hans unge spillertropp.
- Det er alltid godt å ta med guttene bort et par dager under pre-season. Vi ser frem til kampene, uttaler Gary Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Det vil bli to vanskelige oppgjør mot motstand fra SPL, men de forventer fullt hus i kveld og på onsdag. Både Inverness og Hamilton har begynt sesongen i god form. Det vil bli en virkelig prøvelse for oss.

- Mendy vil ta noe del i kampen, og typer som Pacheco, Spearing og Stephen Darby skal også spille.

Ablett fremhever også juniorspilleren Michael Scott. Han har virkelig imponert for reservene på høyrebacken i sesongforberedelsene.
- Michael har gjort det veldig bra. Han har et veldig godt potensial på høyre back, og som med Steven Irwin og Nathan Eccleston så håper vi at ungguttene fortsetter å vise fremgang.

Liverpools tropp: Dean Bouzanis, Martin Hansen, Stephen Darby, Emmanuel Mendy, Michael Scott, Steven Irwin, Mikel San José, Ronald Huth, Daniel Ayala, Vincent Weijl, Jordy Brouwer, Craig Lindfield, Daniel Pacheco, Gerardo Bruna, Ryan Crowther, Nathan Eccleston, Martin Kelly, Ryan Flynn og Jay Spearing.