Mihaylov fortsetter i Twente

Manglende arbeidstillatelse for Nikolay Mihaylov gjør at bulgareren utlånes til Twente fram til 2010. Degen forlater Borussia Dortmund. Keegan vil prøve å holde på Harper.

Keeper fortsatt på utlån
Hjemmesiden til FC Twente bekrefter at Nikolay Mihaylov vil fortsette sitt utlån fra Liverpool fram til 2010. Bulgareren har ikke et EU pass, og fikk ikke arbeidstillatelse for Liverpool. Han vil dermed fortsette å spille i Nederland.


Philipp Degen på vei ut
Borussia Dortmund bekrefter at man ikke har fått noe respons fra høyrebacken Philipp Degen angående et nytt kontraktforslag, og spilleren synes derfor å forlate klubben på Bosman til sommeren.

- Vi kom med en forslag, men så langt har det ikke kommet noen respons verken fra ham eller hans rådgivere, sier Hans-Joachim Watzke hos Borussia.

- Vi ønsker ikke å vente lenger. For oss, er saken avsluttet.

Rapporter har fortalt at Degen er på vei til Anfield, men spilleren selv hevdet nylig at ingen ting er avgjort vedrørende hans fremtid.


Keegan avviser Liverpool link
Det har vært spredte rykter om at Liverpool vurderer Steve Harper som en mulig konkurrent til Pepe Reina om keeperplassen til neste sesong. Manager Kevin Keegan avviser imidlertid at det har vært noen forespørsler angående den erfarne reservekeeperen.

- Jeg ønsker ikke at han skal gå, og jeg er sikker på at han ville ha fortalt meg om det dersom Liverpool banket på døra hans, forteller Keegan til Shields Gazette. ? Jeg kjenner Steve meget godt ? han har en flott humoristisk sans.

- Jeg er ikke overrasket (over ryktene om Liverpools interesse). Han er en veldig, veldig god keeper. Alle har bestandig visst det, men det har kommet i skyggen av det faktum av at han ikke har fått spille.