Milan vurderer Agger

AC Milan skal ha Daniel Agger som nummer to på ønskelista når de skal handle ny stopper i januar. Alonso takker LFC. Casillas avkrefter uvennskap. Vieira hyller Gerrard.

Italienske Il Corriere Dello Sport hevder at AC Milan vil forsøke å kjøpe Daniel Agger fra Liverpool i januar. Italienerne har merket seg at Agger snart har mulighet til å kjøpe seg ut av den resterende kontrakten han har med de røde. Dansken har en avtale som løper ut sommeren 2010.

Milan skal vurdere Agger som erstatter for skadeforfulgte Alessandro Nesta, og Milano-klubben skal være villig til å inkludere den franske midtbanespilleren Yoann Gourcuff som en del av en eventuell Agger-overgang. Gourcuff er for tiden utlånt til Bordeaux.

Det skal være den tidligere Milan-spilleren Thomas Helveg som har anbefalt Agger til Milano-klubben. Agger skal imidlertid kun være Milans andrevalg, etter Sergio Ramos.

Alonso takker Liverpool
Xabi Alonso uttrykte at han var svært takknemlig for at Liverpool hentet ham til England under en pressekonferanse med det spanske landslaget i dag.

- Liverpool har gitt meg sjansen til å utvikle meg som fotballspiller og som person. De tok meg ut av familieredet, og bort fra mine fans på livstid. Å gå fra Real Sociedad til Liverpool er et stort sprang, og gir deg sjansen til å kjempe om alle titler hvert sesong. Standarden som kreves i Liverpool er ganske høy.

- Jeg liker Premier League fordi det er en ærlig liga. Ingen prøver å lure deg eller dommeren med skuespill og lignende. Man spiller hardt, noen ganger over streken, men det er få stopp i spillet, noe som skaper en bedre rytme i kampene enn det er i Spania.

- For å være ærlig så hater man skuespillere i England. Alle ser ned på deg om du prøver deg på slike triks. Både pressen, supporterne og dine medspillere. Jeg har funnet meg godt til rette i England, men jeg kommer tilbake til Spania en dag.

Casillas og Torres er fortsatt venner
Spanias sisteskanse, Iker Casillas, har i dag benektet at han har røket uklar med Fernando Torres, slik det har blitt påstått i spansk presse de siste dagene. Det har versert påstander om at de to har blitt uvenner fordi de begge håper å vinne Ballon d'Or, og at Torres skal ha ment at Casillas har blitt fordelaktig behandlet av spanske medier. Casillas sier imidlertid i dag at forholdet de to i mellom fortsatt er sterkt.

- Vi har snakket om dette. Fernando Torres er min lagkamerat og min venn. Ingenting annet betyr noe. Vi ønsker begge å vinne medaljer, men jeg er i alle fall ikke spesielt opptatt av Ballon d'Or. Jeg prøver bare å gjøre mitt beste på banen, og så får ting ellers gå som de går. Det fine er at det er flere spanjoler som er kandidater til denne prisen i år.

Vieira mener Gerrard er best i verden
Tidligere Arsenal-spiller Patrick Vieira sier til skysports.com at han betrakter Steven Gerrard som verdens beste midtbanespiller for øyeblikket.

- Jeg vil si at Steven Gerrard er den beste midtbanespilleren i verden. Jeg setter ham høyt både som spiller og person, siteres franskmannen.