Mister både Fulham og Marseille?

Echo antyder at Gerrard vil miste Fulham-kampen, og kan også få problemer med å bli spilleklar til oppgjøret mot Marseille. Mascherano lovpriser lagånden. Legendene slo Man Utd.

Engelske tabloider er i dag mest opptatt av Englands privatlandskamp mot Tyskland, og enkelte spaltister er nærmest i harnisk over at Steven Gerrard har meldt avbud til denne ubetydelige landskampen. Noen av dem nærmest anklager Liverpool for å ha "konstruert" skaden til Gerrard.

I Liverpool-leiren er man imidlertid mest bekymret for at lagkapteinen vil få problemer med å rekke Champions League-kampen mot Marseille grunnet lyskeskaden han pådro seg mot Bolton. En artikkel i dagens Liverpool Echo kan tyde på at manager Rafael Benitez allerede har resignert med tanke på at kapteinen skal rekke lørdagens oppgjør mot Fulham.

- Steven sa at han følte smerte i lysken. Det er ikke noen alvorlig skade, men vi håper han er tilbake i spill i løpet av sju til ti dager, siteres manageren i Echo.

Mascherano priser lagånden
Javier Mascherano mener at en fantastisk lagånd er årsaken til at Liverpool har fått sin beste serieåpning på mange år.

- Vi er alle meget godt fornøyd etter å ha vunnet enda en kamp, uttaler midtbanespilleren til Liverpool Echo etter seieren over Bolton.

- Vi vet hvor vanskelig det er å vinne på Reebok, ettersom Bolton er et sterkt og fysisk tøft lag, legger han til.

- Alle spillerne har gitt alt for laget, og det er veldig viktig. Det er årsaken til at laget spiller så bra for øyeblikket. Lagånden har vært fantastisk.

Argentineren har nå forlatt Merseyside for å spille privatlandskamp for Argentina i Skottland onsdag kveld.

Samtidig har Pepe Reina, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Albert Riera og Fernando Torres sluttet seg til Spanias tropp i Valencia, før deres privatlandskamp mot Chile.

Legendene slo Man Utd
Liverpool Legends vant i går 4-2 over Manchester United Legends i en veldedighetskamp i Wrexham. Målscorere for Liverpool var John Aldridge (2), Steve McManaman og Jason McAteer.