Mot operasjon for Degen

Philipp Degen er lyskeskadet. Han må kanskje opereres for å bli kvitt skaden. 25-åringen kan miste starten av sesongen. Keane forventes til Merseyside for medisinsk test.

Philipp Degen kan komme til å miste starten av sesongen grunnet en lyskeskade. 25-åringen må kanskje opereres, skriver Liverpool Daily Post. Skaden oppsto på treningsleiren i Sveits i forrige uke. Backen, som kom på Bosman-overgang fra Borussia Dortmund i sommer, mistet også mye av forrige sesong med et lyskeproblem. Degen var nødt til å operere for å blitt kvitt skaden den gang. Han gjorde sitt beste for å komme tilbake i form, men fikk ikke ett eneste spilleminutt med Sveits i Euro 2008.

25-åringens skade vil være et nytt tilbakelag for Rafael Benítez, som allerede må klare seg uten den OL-uttatte trioen Lucas Leiva, Ryan Babel og Javier Mascherano de første ukene av sesongen.

Liverpool Daily Post mener Alvaro Arbeloas fremtid på Anfield er usikker. Det kan tvinge Benítez til å beholde Steve Finnan for å få dekning på høyrebacken.

En spiller Benítez har tro på blir tilgjengelig er Robbie Keane. Tottenham-spilleren kan komme et skritt nærmere en overgang til Liverpool verdt inntil £20M. Liverpool Daily Post tror at den irske landslagsspissen skal gjennomgå den medisinske testen i løpet av dagen.