Mulig DIC-bud et stykke unna

Opplysningene om at Sheik Mohammed har gitt klarsignal for et £500M-bud på Liverpool er unøyaktige. Foreløpig ingen samtaler på gang. Voronin glad for å få sjansen i Hertha.

Det ble rapport tidligere i dag at Sheik Mohammed, herskeren av Dubai, skal ha gitt sin velsignelse til at DIC kan legge inn et nytt og forbedret bud på Liverpool. Budet skal være på £500M. Kilder Daily Telegraph har vært i kontakt med hevder at disse rapportene er unøyaktige, og insisterer på at det ikke pågår samtaler om et mulig salg av Liverpool FC.

Den globale bankkrisen gjør at Liverpools amerikanske eiere ikke er i stand til å finansiere et nytt stadion i Stanley Park. Penger er ikke et problem for Dubai International Capital, en av Sheikh Mohammed investeringsgrener, Men det er uklart om Tom Hicks og George Gillett står klare til å lytte til bud på aksjene hvis DIC skulle returnere til forhandlingsbordet.

Styrtrike Abu Dhabi Group kjøpte nylig Manchester City, og det gjør Liverpools situasjon mer kritisk. City har økonomisk tyngde og kan bli seriøse utfordrere til en av de fire Champions League-plassene.

Liverpool og Arsenal står mest utsatt til, men konsekvensen av å ikke kvalifisere seg til Champions League vil være større for Anfield-klubben. Kampinntektene til Arsenal ligger på £50M mer i året enn hos Liverpool. Det gjør behovet for å flytte fra Anfield langt større.

Voronin glad for å få sjansen i Hertha
Andriy Voronin skrev under på en låneavtale gjeldende for resten av sesongen med Hertha Berlin på overgangsvinduets siste dag. Ukraineren er glad for å være tilbake i Bundesliga etter kun tolv måneder på Anfield.
- Hertha er en fin klubb med et ungt og veldig godt lag. Det er en veldig, veldig spennende oppgave foran meg, uttaler han til Herthas offisielle nettside.

- Laget har stort potensial og gode spillere som Arne Friedrich, Mark Pantelic eller Joe Simunic, for å nevne et par.

- Selvsagt er det en briljant liga. Atmosfæren er veldig spesiell, men forskjellen mellom Premier League og Bundesliga er ikke stor.

Voronin får ikke muligheten til å spille Champions League-fotball denne sesongen, men tror på en suksessfull tid i den tyske hovedstaden.
- Hertha er en ambisiøs klubb. Jeg ønsker å ta del i deres målsettinger.

- Jeg tror at det å kvalifisere oss for UEFA-cupen er et realistisk mål, og selvsagt ønsker vi å gå så langt som mulig i årets turnering.