Németh klar for debut

Krisztián Németh kan få sin etterlengtede debut for førstelaget i kveldens kamp mot Villarreal. Også mulige debuter for Keane og N'Gog. Darby, Spearing, Pacheco, Insua og Plessis også i troppen.

Rafael Benítez har tatt med Krisztián Németh til Spania. Ungareren kan få sin debut mot Villarreal.  19-åringen ble toppscorer for reservelaget forrige sesong, og imponerte i U19-EM som nylig ble avsluttet. Robbie Keane og David N'Gog kan også få sine første minutter i rødt.
- Krisztián er en spiller med stort potensial. Jeg føler tiden er riktig for å inkludere ham i førstelagstroppen til kampen mot Villarreal, uttaler Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Han spilte veldig godt for reservelaget forrige sesong. Han scoret ganske mange mål. Det er klart at han har egenskap til å score, men han har også god spilleforståelse.

- Vi har store forhåpninger om ham. Han må fortsette å arbeide hardt hver dag. Det er eneste måten å bli bedre.

- Det fine ved Krisztián er at han liker å lære og arbeide med trenerstaben. Det vil bare hjelpe ham.

Også ungguttene Damien Plessis, Emiliano Insúa, Stephen Darby og Dani Pacheco er i troppen til kveldens kamp. Benítez fortsetter dermed å gi ungdommen tillit under pre-season. Rafa synes at reservenes framgang er bra for klubbens fremtid. Det kan spare Liverpool for mange kroner på overgangsmarkedet i fremtiden.
- De unge spillerne gjør en veldig god jobb. Arbeidet de har gjort bærer allerede frukter. Vi har god kvalitet på reservelaget. Vi kan se for oss disse spillerne på førstelaget i fremtiden.

- Vi har gjort dette uten å bruke penger på dem. Klubbens kostnader har vært minimale.

- Det var viktig at vi signerte disse spillerne da vi gjorde, fordi vi trengte å forbedre oss. Det er klart at så allerede har skjedd. Forrige sesong vant reservelaget ligaen. Gjennomsnittsalderen på laget var bare 18 år.

- Disse spillerne har et stort potensial. Det vil være veldig vanskelig å finne bedre unge spillere enn dem uten å bruke mye penger.

- Forhåpentligvis vil de innfri sitt potensiale. Det vil spare klubben for mye penger.

- Hvert år forbedres kvaliteten på spillertroppen. Disse spillerne er en viktig del av den forbedringen.

Treningskampen mot Villarreal i stand som en del av overgangsavtalen som brakte Pepe Reina til Anfield for tre år siden. Reina kommer kanskje ikke til å spille i kveld etter som hans kone skal føde parets andre barn. Liverpool vil imidlertid gi ham enhver mulighet til å spille kampen mot sin tidligere klubb.