Nei til bud på Crouch

Liverpool skal ha avslått et tilbud på £9M for Peter Crouch, fra Portsmouth. Seks treningskamper for reservene er klare. Ingen ståplasser i Premier League.

Portsmouth fikk nei
Ifølge Liverpool Echo skal Portsmouth i går kveld ha sendt et bud på £9M for Peter Crouch, som Liverpool umiddelbart avslo.

Det har blitt antydet at de røde vil akseptere £10M for den høye spissen, mens man i Portsmouth gir inntrykk av at det er for mye. Partene synes imidlertid å være så nære hverandre at en løsning trolig ikke er så langt unna.

Ifølge Echo er det ingen ting som tyder på at Yossi Benayoun er blant de spillerne som Rafa har tenkt å selge, og som Portsmouth også har vist interesse for.

Reservelagets pre-season
Liverpools reservelag, under ledelse av Gary Ablett, har offentliggjort følgende treningskamper i juli og august:

13.juli - Southport (Haig Avenue), kl 16.00 (norsk tid)

19.juli - Peterborough (London Road Stadium), kl 16.00

26.juli - Stockport (Edgeley Park), kl 16.00

30.juli - Manchester United (The County Ground), kl 20.45 (dette er finale i Lancashire County Cup)

18.august - Inverness Caledonian Thistle (Barry Wilson Testimonial, Tulloch Caledonian Stadium), kl 20.45

20.august - Hamilton Acedemical (New Douglas Park), kl 20.45


Nei til ståplasser
I en spørretime i det engelske underhuset har sportsminister Gerry Sutcliffe bekreftet at man etter samtaler med det engelske fotballforbundet, politiet, lokale myndigheter og innenriksdepartementet, ikke vil gjøre noen forandringer på gjeldende regler om at det kun vil være sitteplasser på arenaer i Premier League.

?Ingen nye beviser har blitt lagt fram som antyder at det er noen andre enkeltstående metoder som gir bedre allmenn sikkerhet enn sittetribuner. Hovedinntrykket blant alle parter er at det ikke er noe ønske om å gjeninnføre ståplasser på arenaer i de to øverste divisjonene. Regjeringen står dermed fortsatt fullt ut bak gjeldende bestemmelser.?