Nemeth ute i seks uker

Krisztian Nemeth har måttet operere en skade bak i leggen. Robbie Keane glad for at han nå har stoppet snakket om når hans første mål skal komme.

Nemeth på sidelinjen
Den 19-årige angriperen Krisztian Nemeth ble toppscorer da Liverpool forrige sesong vant reserveligaen, etter at ungareren hadde mistet mye av sesonginnledningen med en kneskade.

Dessverre har spissen også denne høsten hatt problemer, og en skade bak i leggen gjorde at man besluttet at en operasjon var til det beste for ungareren. Inngrepet fant sted i går og Krisztian er ventet å være ute av spill i om lag seks uker.

- Viktig å føle at jeg bidro
I sin tiende offisielle kamp for Liverpool scoret Robbie Keane sitt første mål for Liverpool FC, klubben han har fulgt siden han var guttunge. Dermed kan media skrinlegge kommende overskrifter om måltørke, selv om antall kamper uten mål i Premier League nok også vil bli nevnt hvis ikke iren finner nettmaskene i den hjemlige serien med det første. Den første muligheten vil han ventelig få i morgen mot Manchester City.

- Fansen her har vært fantastisk og forhåpentligvis vil målet mot PSV betale dem litt tilbake, men jeg håper også det vil komme mange flere scoringer, sier Keane til Liverpool Echo.

- Som spiller har du tro på deg selv, og jeg visste hele tiden at målene ville komme, men det er hyggelig at folk ikke lenger snakker om det. Det var samtidig viktig at jeg følte at jeg bidro.

- Alt snakket var om Fernando etter seieren mot Everton, men jeg følte at jeg også hadde min del i det. Du får mer selvtillit når du yter noe for laget og det var en av årsakene til at jeg følte meg bra og fikk min scoring mot PSV.

- Vi vet det vil bli vanskelig mot City, da de alltid er vanskelig å slå på eget gress og det nå også er mye spennende som skjer i klubben. Men vi må gå ut og selv bestemme, og forhåpentligvis greie å ta med oss tre poeng.