Nesten perfekt kveld

Benítez imponert over Gerrards scoringsantall. Manageren glad for Keanes første. Håper snart avansementet er klart. Var ikke behov for å bruke Mascherano. Billettinfo Atletico borte.

Rafael Benítez ledet Liverpool for 250. gang i dagens 3-1-seier mot PSV Eindhoven. Robbie Keane fant endelig veien til nettmaskene i sin ellevte kamp for Liverpool, mens Steven Gerrard nådde 100 scoringer. Manageren kunne ikke unnvære å rose kapteinen etter kampen.
- 100 mål er alltid et veldig bra antall, men spesielt for en midtbanespiller, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Han er én av de beste offensive midtbanespillerne i verden. Forhåpentligvis kan han score mange for oss i fremtiden.

- Det var en god dag. Det var mye positivt. Laget fortsetter å vinne, vi var solide og hadde god balanse. Det er hva man trenger for å vinne.

- Det var nesten en perfekt kveld. Et rent bur ville ha vært bedre, men jeg er virkelig fornøyd.

- Den tredje scoringen avgjorde kampen, selv om de reduserte, så er det normalt. Vi visste at det ikke var mye tid igjen for dem til å komme tilbake.

Kampen vil blant annet bli husket for Robbie Keanes første scoring i rødt. Benítez mener det vil gjøre underverker for spissen.
- Alle snakket om dette. Så det er viktig for ham og for oss at han scoret.

- Nå vil kanskje folk snakke om hans første mål i Premier League, men han har i det minste fått sitt første i alle turneringer.

- En spiss er alltid ute etter å score mål. Nå vil han håpe å få sitt første i ligaen. Deretter vil han være ute etter å få flere i fremtiden. Det er veldig viktig, og det er et steg fremover.

- Tilskuerne her er veldig smarte. De har kjennskap til en god spiller når de ser en. Robbie har vært en veldig god spiller i Premier League for Tottenham. De visste at det kun ville være et spørsmål om tid.

Seieren mot PSV betyr at Liverpool nå har like mange poeng som Atletico Madrid i toppen av gruppe D. Rafa håper at de røde vil sikre seg avansement så fort som mulig.
- Vi har fire kamper igjen å spille. Vi vet av erfaring at det er viktig å stå på helt til slutt.

- Vi skal forsøke å vinne. Hvis vi kan få 10 poeng, så vil vi være i en veldig god posisjon til å gå videre.

- Vi reiser til Madrid for å vinne. Det er veldig viktig i Champions League fordi PSV viste kvalitet. Marseille er vanskelige borte. Så vi vet at vi må holde fokus.

Mascherano var tilbake etter skade, men argentineren ble sittende på benken hele kampen.
- Han var ok, men vi hadde fire dager mellom den siste kampen og denne. Xabi Alonso og Lucas har spilt bra, så vi behøvde ikke ham til å gjøre noe. Nå kan vi få ham klar til den neste kampen.

- Det viktige nå er å roe ned, fortsette med de samme tingene og forsøke å vinne fotballkamper.


Billettinfo Madrid borte
Liverpool har mottatt 2921 billetter til bortekampen mot Atletico Madrid onsdag 22. oktober. Billettene koster £42, £50 og £58. 54% av billettene er priset £50, 28% £42 og 19% £58. Sesongkortholdere og Fan Card-innehavere som har kjøpt bortebillett til Marseille-kampen kan kjøpe én billett. Supportere som kan fremlegge reisebevis fra Marseille-kampen, vil få kjøpt sin billett fra fredag 3. oktober til tirsdag 7. oktober. De som ikke har reisepapirer fra Marseille borte får først kjøpe billett fra 8. oktober. Dersom det fremdeles er billetter igjen, står sesongkortinnehavere som kjøpte fire bortebilletter forrige sesong og Fan Card-innehavere med seks bortebilletter for tur fra tirsdag 14.oktober. Toulouse-kampen teller ikke.