Nettet snører seg om Dossena

Engelske aviser skriver at Liverpool nå er i fremskredene forhandlinger om Andrea Dossena og at en avtale kan være på plass i løpet av uka. Spania møtte gamle helter.

Dossena kan bli klar i løpet av uka
De røde skal i utgangspunktet ha kommet med et bud på £6M (8 millioner euro) for venstrebacken til Udinese, men ifølge Daily Mirror er dette nå økt til £7M. Med flere andre klubber interessert i spilleren som ikke kom med i den italienske EM-troppen, kan det være at Liverpool må skrive ut en sjekk på £8M før man sikrer seg Andrea Dossena. Slik det ligger an nå er den offensive backen nærmest til å bli det neste kjøpet som Rafael Benitez sikrer seg.

Torres møtte mesterne fra '64
Den spanske landslagstroppen møtte i går Spanias EM-mestere fra 1964 som en del av forberedelsene til årets mesterskap. Spania har blitt kjent for landet som alltid svikter når det gjelder som mest, og laget som slo Russland 2-1 foran 120000 tilskuere i Madrid for 44 år siden blir fortsatt omtalt som "heltene".

I en hyggelig sammenkost mente de gamle spillerne at det nå var på tide at Spania triumferte igjen, og at man hadde kvalitet i troppen til å klare det. Navn som Puyol, Febregas, Villa og Torres ble stadig nevnt blant de spillerne veteranene satte størst lit til.