Nok en forsvarer skadet for Inter

Rumeneren Christian Chivu har fått skulderen ut av ledd og er tvilsom til returen mot Liverpool i Milano. UEFA innrømmer feil ved stadion i Aten.

Skadekrise for Inter
Liverpool reiser til San Siro om en drøy uke for å forsvare 2-0 fra første kamp på Anfield. En scoring i italienernes egen hule vil dermed bety at de sorte og blå må sende fire baller bak Pepe Reina om de skal avansere til kvartfinalen.

Foran kampen har trener Roberto Mancini først og fremst hodebry med sitt forsvar. Marco Materazzi er suspendert etter sitt røde kort på Anfield, mens Ivan Cordoba ødela leddbånd i sitt kne og vil være ute for resten av sesongen. Fra før av har man Walter Samuel langtidsskadet.

Det siste problemet er at den erfarne forsvareren Christian Chivu fikk skulderen ut av ledd da Inter på søndag tapte 1-0 mot Napoli, og regnes nå som tvilsom til møtet med Liverpool tirsdag 11.mars.

- Jeg håper det ikke er alvorlig, sier Mancini. - Hvis det er det, vil det være et alvorlig problem.

Spilte på arena for friidrett
Det er vel dokumentert at finalen i Champions League mellom Milan og Liverpool i 2007, ble et kaos rent arrangementsmessig. Dårlig vakthold og dårlige fasiliteter gjorde at mange kom inn uten billetter, mens andre igjen ble nektet adgang til et fullsatt stadion til tross for at de hadde genuine adgangsbevis.

Supportere har gått til sak for å få dekket utgifter etter at man hadde reist langt og betalt store summer for transport og kampbilletter. Disse har fått en stor oppmuntring i forhold til dette etter at den mildt sagt kontroversielle talsmannen William Gaillard nå innrømmer at det var problemer med stadion i Aten, da denne var beregnet for friidrett.

- Stadion i Aten i fjor var en olympisk stadion, derfor var det lagt opp til et publikum for friidrett, bekrefter Gaillard

- I år ville det være elektroniske telleapparater.

Simon Gibson, som representerer de fornærmede oppfordrer nå myndighetene til å komme med et utspill til forlik, for å "unngå en lang og kostbar kamp i rettssalen".

- Hvordan kan UEFA arrangere en finale mellom to av de lagene med flest supportere i en stadion som er laget for friidrett?, spør Gibson.

- Det er det spørsmålet jeg vil stille til domstoler i Hellas.

- Det viser seg nå, etter hva som skjedde i Aten, at UEFA synes å velge ut mer passende stadioner og sørge for mer passende sikkerhetsrutiner.

- I ly av dette håper jeg mine klienter raskt kan få en passende erkjennelse.

- Fansen til Liverpool hadde problemer i fjor, det er vi klar over, men vi kan ikke kontrollere billetter som er gitt til klubber som er involvert i finaler, er den kryptiske beskjeden fra Gaillard. Angående et skyldspørsmål som UEFA ikke vil erkjenne seg.

- Når vi har gitt billetter til klubbene, er det opp til dem å distribuere dem. Vi kan ikke komme til byene å dele dem ut selv.