Nr 27 for Degen(?)

Philipp Degen synes å ha fått utdelt trøye nr.27. Flere pre-season kamper på internett. Tranmere interessert i Godwin Antwi. TV-kampene lar vente på seg.

Degen i gang
Philipp Degen trente i dag på Melwood, iført t-skjorte med nr.27 på. Sannsynligvis har dermed sveitseren også fått det trøyenummeret som Liverpool-spiller, uten at dette er offisielt bekreftet.


Flere treningskamper på nettet
Liverpool har tidligere bekreftet at de sender Tranmere v Liverpool på sin hjemmeside, og nå blir det opplyst at de som har e-season ticket på www.liverpoolfc.tv også vil få mulighet til å se de to neste kampene mot Luzern og Wisla Krakow. Kampen mot Hertha Berlin vil man få se høydepunkter av i opptak.


Ettertraktet Antwi
Reservelagspilleren Godwin Antwi har tidligere vært på utlån til Accrington Stanley og Hartlepool, og i sommer har Chester vist interesse for å knytte til seg den store midtstopperen på lån.

Nå skal også naboen på Merseyside, Tranmere, ha følere ute for å sikre seg 20-åringen til neste sesong på utlån.


Ingen TV-liste foreløpig
Sky og Setanta har ennå ikke offentliggjort den første TV-listen som man har antydet ville komme i dag. Det skal være noen av kampene som man ennå ikke har fått klarsignal av politiet til å kunne flytte til ønsket dato og tid. De første 55 kampene forventes å bli lagt ut en av de aller første dagene.